Klubikokoukset ovat toimintamme ydin

Kokoukset

Mottomme ”Service, Friendship and Open Doors” avaa meille lähes kaikki paikkakunnan ovet.

Klubikokous Upseerikerhon kabinetissa.

Kokoukset ovat klubitoiminnan ydin.

HUOM! Koronatilanteen takia syksyllä 2020 kokoonnumme vain kerran kuussa. Katso tarkempi ohjelma-aikataulu kohdasta ”Ohjelma-> Ohjelma syksy 2020”.

Koronan hellitettyä palaamme taas normaaliin päiväjärjestykseen:

Kokoonnumme Lappeenrannan Upseerikerhon yläkerran kabinettiin kerran viikossa. Yleensä keskiviikkoisin tunniksi lounasaikaan klo 12, jolloin ruokailla voi ennen kokousta. Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona kokoonnumme illalla aterioimaan alakerran ravintolaan klo 17.00 ja kokoukseen yläkertaan klo 17.30. Iltakokoukset voivat olla pitempiä.

Jokainen kokous sisältää esitelmän jostain ajankohtaisesta aiheesta, joko jonkun jäsenen pitämänä tai jonkun vierailevan asiantuntijan pitämänä. Vierailijat tulevat yleensä yritys- tai kulttuurielämästä, Yliopistolta, Lappeenrannan kaupugilta, mediasta, puolustusvoimista, urheilu- tai luontojärjestöistä jne. Rotaryaiheilla on myös oma paikkansa kalenterissamme. Klubiohjelma elää vuoden kierron mukana ja seuraa aikaansa ja ajankohtaisiin teemoihin tartutaan hanakasti. Koska jäsenet edustavat rotaryperiaatteen mukaan eri ammattikuntia, näkökulmat esitelmiin ja keskusteluihin pysyvät monipuolisina ja tuoreina. Ja vaikka keskustelun laineet käyvät korkeina, pysymme aina epäpoliittisena ja uskontojen suhteen tasa-arvoisena järjestönä.

Vaihtelua esitelmäkokouksiin tuovat vuoden aikana vierailut yrityksiin, teatteriin, konsertteihin, eduskuntaan, paloasemalle, urheilutalolle – minne vain, minne jäsenet itse haluavat päästä. Kokkikurssit, viinikurssit, juustoillat – kaikkea on kokeiltu.

Vuoden tärkeimmät kokoukset ovat kauden avaus lammaskaalitarjoiluineen, vuosijuhla lokakuussa, pikkujoulu ennen joulua sekä vaihtojuhla toukokuussa, missä vanha hallitus luovuttaa valtikan uudelle.

Klubivierailu kaupunginteatteriin – näyttämölle ja kulissien taakse.

Lappeenrannan Upseerikerho
Upseeritie 2
53900 Lappeenranta

Kevätkaudella 2022 joka kuukauden ensimmäinen ja kolmas keskiviikko 17-18 Eletään koronatilanteen mukaan.

Varmista tapahtumista

Ei tapahtumia