Olemme osa kansainvälistä Rotarya

Rotary International

Rotary International tukee ja ohjaa rotareita ja klubeja ja piirejä Rotaryn tavoitteiden toteuttamisessa. Rotary Internationalin ylin päättävä elin on vuosikokous, jonne jokaisella klubilla on oikeus lähettää virallinen edustaja ja jonne jokaisella rotarilla on oikeus osallistua.

Rotary Internationalin keulahahmo on vuosittain vaihtuva presidentti. Rotaryvuonna 2020-2021 RI:n presidenttinä on Holger Knaack, Rotary Club of Herzogtum Lauenburg-Mölln, Saksa.

RI:n presidentti Holger Knaack ja hänen teemansa vuodelle 2019-2020: ROTARY AVAA MAHDOLLISUUKSIA.

Rotary Internationalin pääkonttori on Evanstonissa Illinoisissa lähellä Chicagoa. Pääkonttorissa työskentelee pääsihteerin johdolla noin 530 henkilöä. Pääkonttorin lisäksi Rotary Internationalilla on seitsemän aluetoimistoa eri puolilla maapalloa. Zürichissä oleva Euroopan ja Afrikan toimisto (EAO) palvelee suomalaisia rotareita.

Joka kolmas vuosi kokoontuu Rotary Internationalin parlamentti, Council of Legislation (COL) Chicagoon uudistamaan Rotaryn säännöt. Jokainen rotari, klubi tai piiri voi tehdä sääntömuutosehdotuksia parlamentille. Otsikkokuva on parlamentin kokouksesta Chicagosta huhtikuulta 2019.

Linkin Rotary Internationalin verkkosivuille löydät näytön oikeasta yläkulmasta: ”Rotary.org”.

Lappeenrannan Upseerikerho
Upseeritie 2
53900 Lappeenranta

Kevätkaudella 2022 joka kuukauden ensimmäinen ja kolmas keskiviikko 17-18 Eletään koronatilanteen mukaan.

Varmista tapahtumista

Ei tapahtumia