Suomen Rotarypalvelu auttaa
piirejä, klubeja ja jäseniä

Suomen Rotarypalvelu

Suomen Rotarypalvelu ry (ruotsiksi Finlands Rotaryservice rf) on Suomen rotarypiirien perustama ja ylläpitämä piirejä ja klubeja palveleva yhdistys. Suomen Rotarypalvelulla ei ole virallista asemaa Rotary Internationalissa

Tehtävänä on palvella suomalaisia rotarypiirejä ja klubeja niissä asioissa, jotka piirit vuosittain päättävät antaa sen tehtäväksi.

Tällaisia asioita ovat esimerkiksi jäsentietojärjestelmän ylläpito, Suomen nuorisovaihtotoiminta, Suomen Rotaryn Lääkäripankki, Rotary Norden-lehden Suomen toimitus, jäsenmatrikkelin toimittaminen, piirien kirjanpito ja maksuliikenteen hoitaminen, tulevien kuvernöörien kouluttaminen ja rotarytoimiston ylläpito.

Suomen Rotarytoimisto
Iso Roobertinkatu 9 C
rotarytoimisto(at)rotary.fi

Lappeenrannan Upseerikerho
Upseeritie 2
53900 Lappeenranta

Kevätkaudella 2022 joka kuukauden ensimmäinen ja kolmas keskiviikko 17-18 Eletään koronatilanteen mukaan.

Varmista tapahtumista

Ei tapahtumia