Olemme lähettäneet maailmalle jo
yli 100 nuorta

Edullinen – monipuolinen – turvallinen 

Nuorisovaihto on rotareiden tunnetuimpia ohjelmia. Vuosittain yli 8 000 oppilasta maailmanlaajuisesti tutustuu rotareiden kautta erilaiseen kulttuuriin joko muutaman viikon leirillä tai viettämällä kokonaisen kouluvuoden ulkomailla. Vaihtoon voivat hakeutua kaikki sopivan ikäiset nuoret, myös rotareiden lapset.Edullinen

Edullinen
Rotaryvaihto, joka perustuu vapaehtoisuustyöhön, on edullisin lähteä vaihtoon. Maksat vain koulutukset, matkat, rotarytakin ja vakuutuksen. Perillä asuminen ja koulunkäynti on ilmaista. Jos haluat ottaa osaa perillä järjestettäviin vapaaehtoisiin matkoin, ne maksat itse. 

Monipuolinen
Valittavanasi on kolme eri vaihtomuotoa n. 20 eri maassa. Vuosivaihdossa käyt vuoden koulua vieraassa maassa. Kesävaihdossa vietät kuukauden ulkolaisessa perheessä. Ja leirivaihdossa vietät viikon jossain perheessä ja toisen viikon muiden nuorten kanssa teemaleirillä.

Turvallinen
Rotarypiirimme on Rotary Internationalin sertifioima vaihdonjärjestäjä. Koulutamme sinut, isäntäperheet ja vaihtoa hoitavat rotarit. Seuraamme vaihtosi edistymistä ja autamme tarvittaessa vahdon aikana.

Share This