Mitä voit saada Rotarylta

Kiinnostaako jäsenyys

Haluatko tehdä hyvää ja vaikuttaa asioihin kotipaikkakunnallasi ja maailmanlaajuisesti? Liity Rotaryyn! Saat rotarina hyvän mahdollisuuden paikkakuntasi kehittämiseen yhdessä muiden vaikuttajien kanssa. Voit tehdä paljon oman paikkakuntasi jäsenenä ja ammattisi edustajana – vaikuttajana. Rotaryn kautta avautuu mahdollisuuksia ja näköaloja maailmanlaajuiseen toimintaan.  Liittymällä klubiimme, liityt käytännössä maailman jokaiseen klubiin. Rotarina sinulla on oikeus vierailla missä tahansa klubiussa, ja sinut otetaan siellä vastaan rotarina ja ystävänä. 

Mitä Rotary voi antaa sinulle?

Mitä Rotary antaa minulle?
Rotaryn jäseneksi voi liittyä monesta syystä. Tärkeimpiä syitä ovat kuitenkin paikallinen verkostoituminen ja ystävyyssuhteet sekä paikkakunnan auttaminen ja samanhenkisten vaikuttajien kanssa toimiminen. Rotary tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa paikkakuntasi oloja ja muuttaa maailmaa.

Mitä sinä voit antaa Rotarylle?

Rotary kokoaa yhteen sinun kaltaisiasi ihmisiä kaikista kulttuureista ja ammateista. Rotary tarvitsee ihmisiä, jotka haluavaa tehdä maailmasta paremman.

Voit siis antaa omaa aikaasi ja omaa osaamista projekteille ja toiminnalle, jolla on vaikutus niin oman paikkakuntasi kuin koko maailman hyvinvointiin.

Sinulla on monia erilaisia mahdollisuuksia olla aktiivinen rotari. Voit olla mukana klubisi organisoimassa projektissa tai voit suunnitella oman projektin. Auttamisen ja osallistumisen muotoja on loputon määrä, sinä itse voit päättää, mikä on sinulle paras tapa. Jotkut antavat aikaansa ja käyvät lukemassa vanhuksille sanomalehtiä tai antavat koululaisille tukiopetusta. Toiset haluavat toimia taloudellisena sponsorina.

Rotaryn kautta voit suunnata myös maailmalle esimerkiksi ystävyystoiminnan, vaihto-oppilastoiminnan tai kansainvälisten palveluprojektien avulla. Voit antaa vaihto-oppilaalle kodin tai antaa omaa osaamistasi nuorten johtajien kouluttamisessa.

Kymmenen hyvää syytä olla rotari

1. Mahdollisuus palvelemiseen
2. Ammatillinen verkottuminen
3. Henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen
4. Ystävyys
5. Kulttuurien monimuotoisuus
6. Hyvä yhteiskunnan jäsen
7. Maailmanlaajuinen yhteisymmärrys
8. Viihtyminen
9. Nuorisovaihto ja rotaryperhe
10. Eettinen ympäristö

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko?

Jos olet kiinnostunut jäsenyydestä, ota yhteyttä presidenttiimme:
Kari Veijalainen
p 044 2012 521
kari.veijalainen@gmail.com

Kutsumme sinun vierailemaan kokoukseemme.

Tervetuloa

Share This