Kevätkauden 2020 ohjelma

13.01.  Sähköautoseminaarin loppuarvostelu, mahdolliset ongelmat, uusiokäyttö, luonnonsuojelu ja luonto. Linnut, perhoset ja kasvit. – Everstiluutnantti evp. Erkki Kallio.

12.02.  Teatteriretki – Uusikaupunki autotehdas / Teatterikappale kertoo tehtaasta ja sen työntekijöistä ennen ja nyt.

Syyskauden 2019 ohjelma

Elokuu
3.8.  RotaryRally Rompeloimaa -tapahtumassa
6.8.  Kesäkisa Veteraanituvalla (Loimaan ja Alastaron Rotaryklubit)
12.8. Kävelylenkki Juvan pururadalla
19.8. Viikkokokous (komiteoiden puheenjohtajien kokoavat jäsenet komiteoihinsa)
26.8. Loimaan Seudun Kennelkerhon tiloihin tutustuminen (Nahkalinna), poikkeuksellisesti klo 17:30
– LSKK:n hallituksen sihteeri Janica Feldt tulee esittelemaan Kennelkerhon toimintaa ja tiloja
30.8-1.9. Kalastusreissu –  Viikonlopun vietto Saariston Lomakeskuksessa

Syyskuu
2.9. Ruokailukokous
9.9. Mannerheimin Lastensuojeluliiton MLL:n tiloihin ja toimintaan tutustuminen (Telkänpesä, Telkäntie 3).
14.9. Syysseminaari Urjalassa
16.9. AG Mikko Lindeman vierailee Loimaalla. Aiheena DG Heidi Cavénin vierailun valmistelu. Mandi Laukkanen tuo vaihto-oppilasterveiset kaudelta 2018-2019. – Hallitus kokoontuu klo 16.15.
23.9  LOPS:n (Loimaan Palloseura) toimintaan tutustuminen urheilukeskuksen jalkapallokentällä, kokoontuminen poikkeuksellisesti klo 18. Pelaamme myös leikkimielisen kisan 12-vuotiaita vastaan. Tervetuloa pelaamaan ja/tai kannustamaan!
30.9. Yritysvierailu Loimaan Panimon tiloihin, os Linjakatu 2 B 4, Loimaa.

Lokakuu
7.10. Ruokailukokous
14.10 Viikkokokous + hallituksen kokous (käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös)
21.10 Viikkokokous
28.10 Virallinen vuosikokous

Marraskuu
04.11.  Ruokailukokous, vieraana DG Heidi Cavén.  – Hallitus kokoontuu klo 16.15.
11.11.  Sähköautoseminaari osa 1. – Sähköautojen lataustekniikka, insinööri Matti Lehtoranta, Sallila.
18.11.  Sähköautoseminaari osa 2. – IImaston muutos,  kauppatieteiden maisteri Olavi Ala-Nissilä.
25.11.  Sähköautoseminaari osa 3. – Sähköautoesitelmä ja koeajot, toimitusjohtaja Aapo Hakala ja markkinointipäällikkö Sami Virtanen, Loimaan Laatuauto.

Joulukuu
02.12.  Ruokailukokous, Jorma Koivisto kertoo kokemuksia Etsijäkoira -toiminnasta.
06.12.  Seppeleen lasku Vapaussoturien patsaalle.
09.12. Viikkokokousta ei ole
11.12.  Joululaulut ja kuusien koristelu Tuulensuun palvelukeskuksessa. Huom! keskiviikko klo 17.
16.12.  Perinteinen jouluhartaus ja joulupuuro Kaupunginkirkolla.

Hyvää Joulua – viikkokokoontumiset tauolla!

Kevätkauden 2019 ohjelma

Huhtikuu

1.4. Ruokailukokous, Heikin vaaliveikkaus
8.4. Viikkokokous, luokite-esitelmä rotari Esko Aho, aiheena syväjohtaminen
15.4. Viikkokokous, vieraana Mhy:n toiminnanjohtaja Jari Neero, aiheena ”metsä” (Pauli Hollo)
22.4. Pääsiäinen, ei kokousta
29.4. Viikkokokous, luokite-esitelmä rotari Risto Sinervo

Toukokuu
4.5. Loimaan Rotaryklubin 70-vuotisjuhlat
6.5. Vierailu Suomen maatalousmuseo Sarka, museonjohtaja Sami Louenkari
13.5. Vuosikokous/ Kevätkokous
Klubin sääntömääräisiä kokouksia ovat syyskokous (vuosikokous), joka on pidettävä lokakuun loppuun mennessä ja kevätkokous (klubineuvottelu), joka on pidettävä toukokuun loppuun mennessä.
Klubin hallitus voi kutsua koolle ylimääräisiä kokouksia yhdistyslain mukaisesti.
Kokouksissa jokaisella aktiivijäsenellä on yksi ääni. Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni, henkilövaaleissa kuitenkin arpa.
Henkilövalintaäänestyksissä käytetään kulloinkin päätettävää äänestystapaa, avoin äänestys tai suljettu lippuäänestys.
Kevätkokouksessa käsitellään ja päätetään seuraavat asiat:
– Toimintasuunnitelman esittäminen tulevalle toimintakaudelle
– Liittymis- ja jäsenmaksujen suuruuden määrääminen tulevalle toimintakaudelle
– Talousarvion hyväksyminen
– Nimetään tulevalle toimintakaudelle tarpeelliset komiteat sekä niiden puheenjohtajat. Kunkin komitean puheenjohtaja nimeää erikseen komiteansa jäsenet, jotka hallitus vahvistaa ennen tulevan toimintakauden alkua
– Muut kokouskutsussa mainitut asiat
20.5. Viikkokokous, aiheena antenniTV:n tulevaisuusnäkymät (Hannu Rajala)
27.5. Viikkokokous, Käätyjen vaihto

Hotelli Loimaan Seurahuone