Tapahtumakalenteri

Huhtikuu
1.4. Ruokailukokous, Heikin vaaliveikkaus
8.4. Viikkokokous, luokite-esitelmä rotari Esko Aho, aiheena syväjohtaminen
15.4. Viikkokokous, vieraana Mhy:n toiminnanjohtaja Jari Neero, aiheena ”metsä” (Pauli Hollo)
22.4. Pääsiäinen, ei kokousta
29.4. Viikkokokous, luokite-esitelmä rotari Risto Sinervo

Toukokuu
4.5. Loimaan Rotaryklubin 70-vuotisjuhlat
6.5. Vierailu Suomen maatalousmuseo Sarka, museonjohtaja Sami Louenkari
13.5. Vuosikokous/ Kevätkokous
Klubin sääntömääräisiä kokouksia ovat syyskokous (vuosikokous), joka on pidettävä lokakuun loppuun mennessä ja kevätkokous (klubineuvottelu), joka on pidettävä toukokuun loppuun mennessä.
Klubin hallitus voi kutsua koolle ylimääräisiä kokouksia yhdistyslain mukaisesti.
Kokouksissa jokaisella aktiivijäsenellä on yksi ääni. Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni, henkilövaaleissa kuitenkin arpa.
Henkilövalintaäänestyksissä käytetään kulloinkin päätettävää äänestystapaa, avoin äänestys tai suljettu lippuäänestys.
Kevätkokouksessa käsitellään ja päätetään seuraavat asiat:
– Toimintasuunnitelman esittäminen tulevalle toimintakaudelle
– Liittymis- ja jäsenmaksujen suuruuden määrääminen tulevalle toimintakaudelle
– Talousarvion hyväksyminen
– Nimetään tulevalle toimintakaudelle tarpeelliset komiteat sekä niiden puheenjohtajat. Kunkin komitean puheenjohtaja nimeää erikseen komiteansa jäsenet, jotka hallitus vahvistaa ennen tulevan toimintakauden alkua
– Muut kokouskutsussa mainitut asiat
20.5. Viikkokokous, aiheena antenniTV:n tulevaisuusnäkymät (Hannu Rajala)
27.5. Viikkokokous, Käätyjen vaihto