Syyskauden 2020 ohjelma

1.8.       ROTARY RALLY 10.0 & ROMPELOIMAA

10.8.     RUOKAILUKOKOUS, jäsenten kuulumiset, MÖKKILOMA-arvonta. Rotary Rallyn tuoton LAHJOITUS LOPS:lle (Loimaan Lehti)

24.8.     YRITYSVIERAILU 2M-IT Oy:öön, Vesikoskenkatu 13 2 krs, Loimaa. Vierailu alkaa klo 17.15, isäntänä myyntijohtaja Ari Vikström.

7.9.       RUOKAILUKOKOUS, Heikki Salmisen KIRJAESITELMÄ: Faktojen maailma/ Anna Rosling Rönnlund, Hans Rosling, Ola Rosling

8.-13.9.NORTHERN LIGHTS, Oulu. Rotary-instituutti ja RLI-koulutus ja RYLA kaikille kiinnostuneille rotareille.

14.9.     TUTUSTUMINEN Loimaan kaupungin tilohin, Ylistaronkatu 36, Loimaa. Emäntänä kaupunginvaltuuston pj. Tarja Mäki-Punto-Ristanen

28.9.     VIERAILU: DG Anita Häggblom  + hallituksen kokous

5.10.     RUOKAILUKOKOUS, Erkki Kallion ESITELMÄ: Talvilintumme

19.10.   SYYSKOKOUS

24.10. SYYSSEMINAARI, Kaarnan koulu- ja kulttuurikampus, Parkano

Kevätkauden 2020 ohjelma

Tammikuu

13.01.  Sähköautoseminaarin loppuarvostelu, mahdolliset ongelmat, uusiokäyttö, luonnonsuojelu ja luonto. Linnut, perhoset ja kasvit. – Everstiluutnantti evp. Erkki Kallio.
20.01.  Vierailu Varsinais-Suomen sovittelutoimistossa, Vesikoskenkatu 13, toinen kerros. – Sovitteluohjaaja Satu Kiviperä
27.01.  Viikkokokous, Mia Soikkeli kertoo Auschwitzin keskitysleiristä, joka vapautettiin tasan 75 vuotta sitten 27.1.1945.

Helmikuu

03.02. Ruokailukokous
10.02. Viikkokokous positiivisuus-teemalla.
12.02. PrePets Loimaalla klo 18.00 – 21.00
17.02. Ei kokousta, talvilomaviikko
24.02. Yritysvierailu Loimaan Pesula, Oppipojankatu 5.
29.02. PETS  Paraisilla

Maaliskuu

02.03. Viikkokokous, vierailijana DGN Mikko Lindeman. Viikkokokouksen jälkeen kokoontuu hallitus.

Huhtikuu

25. – 26.4. Piirikonferenssi Turussa / Viking Gracella

Syyskauden 2019 ohjelma

Elokuu
3.8.  RotaryRally Rompeloimaa -tapahtumassa
6.8.  Kesäkisa Veteraanituvalla (Loimaan ja Alastaron Rotaryklubit)
12.8. Kävelylenkki Juvan pururadalla
19.8. Viikkokokous (komiteoiden puheenjohtajien kokoavat jäsenet komiteoihinsa)
26.8. Loimaan Seudun Kennelkerhon tiloihin tutustuminen (Nahkalinna), poikkeuksellisesti klo 17:30
– LSKK:n hallituksen sihteeri Janica Feldt tulee esittelemaan Kennelkerhon toimintaa ja tiloja
30.8-1.9. Kalastusreissu –  Viikonlopun vietto Saariston Lomakeskuksessa

Syyskuu
2.9. Ruokailukokous
9.9. Mannerheimin Lastensuojeluliiton MLL:n tiloihin ja toimintaan tutustuminen (Telkänpesä, Telkäntie 3).
14.9. Syysseminaari Urjalassa
16.9. AG Mikko Lindeman vierailee Loimaalla. Aiheena DG Heidi Cavénin vierailun valmistelu. Mandi Laukkanen tuo vaihto-oppilasterveiset kaudelta 2018-2019. – Hallitus kokoontuu klo 16.15.
23.9  LOPS:n (Loimaan Palloseura) toimintaan tutustuminen urheilukeskuksen jalkapallokentällä, kokoontuminen poikkeuksellisesti klo 18. Pelaamme myös leikkimielisen kisan 12-vuotiaita vastaan. Tervetuloa pelaamaan ja/tai kannustamaan!
30.9. Yritysvierailu Loimaan Panimon tiloihin, os Linjakatu 2 B 4, Loimaa.

Lokakuu
7.10. Ruokailukokous
14.10 Viikkokokous + hallituksen kokous (käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös)
21.10 Viikkokokous
28.10 Virallinen vuosikokous

Marraskuu
04.11.  Ruokailukokous, vieraana DG Heidi Cavén.  – Hallitus kokoontuu klo 16.15.
11.11.  Sähköautoseminaari osa 1. – Sähköautojen lataustekniikka, insinööri Matti Lehtoranta, Sallila.
18.11.  Sähköautoseminaari osa 2. – IImaston muutos,  kauppatieteiden maisteri Olavi Ala-Nissilä.
25.11.  Sähköautoseminaari osa 3. – Sähköautoesitelmä ja koeajot, toimitusjohtaja Aapo Hakala ja markkinointipäällikkö Sami Virtanen, Loimaan Laatuauto.

Joulukuu
02.12.  Ruokailukokous, Jorma Koivisto kertoo kokemuksia Etsijäkoira -toiminnasta.
06.12.  Seppeleen lasku Vapaussoturien patsaalle.
09.12. Viikkokokousta ei ole
11.12.  Joululaulut ja kuusien koristelu Tuulensuun palvelukeskuksessa. Huom! keskiviikko klo 17.
16.12.  Perinteinen jouluhartaus ja joulupuuro Kaupunginkirkolla.

Hyvää Joulua – viikkokokoontumiset tauolla!

Kevätkauden 2019 ohjelma

Huhtikuu

1.4. Ruokailukokous, Heikin vaaliveikkaus
8.4. Viikkokokous, luokite-esitelmä rotari Esko Aho, aiheena syväjohtaminen
15.4. Viikkokokous, vieraana Mhy:n toiminnanjohtaja Jari Neero, aiheena ”metsä” (Pauli Hollo)
22.4. Pääsiäinen, ei kokousta
29.4. Viikkokokous, luokite-esitelmä rotari Risto Sinervo

Toukokuu
4.5. Loimaan Rotaryklubin 70-vuotisjuhlat
6.5. Vierailu Suomen maatalousmuseo Sarka, museonjohtaja Sami Louenkari
13.5. Vuosikokous/ Kevätkokous
Klubin sääntömääräisiä kokouksia ovat syyskokous (vuosikokous), joka on pidettävä lokakuun loppuun mennessä ja kevätkokous (klubineuvottelu), joka on pidettävä toukokuun loppuun mennessä.
Klubin hallitus voi kutsua koolle ylimääräisiä kokouksia yhdistyslain mukaisesti.
Kokouksissa jokaisella aktiivijäsenellä on yksi ääni. Äänten mennessä tasan ratkaisee puheenjohtajan ääni, henkilövaaleissa kuitenkin arpa.
Henkilövalintaäänestyksissä käytetään kulloinkin päätettävää äänestystapaa, avoin äänestys tai suljettu lippuäänestys.
Kevätkokouksessa käsitellään ja päätetään seuraavat asiat:
– Toimintasuunnitelman esittäminen tulevalle toimintakaudelle
– Liittymis- ja jäsenmaksujen suuruuden määrääminen tulevalle toimintakaudelle
– Talousarvion hyväksyminen
– Nimetään tulevalle toimintakaudelle tarpeelliset komiteat sekä niiden puheenjohtajat. Kunkin komitean puheenjohtaja nimeää erikseen komiteansa jäsenet, jotka hallitus vahvistaa ennen tulevan toimintakauden alkua
– Muut kokouskutsussa mainitut asiat
20.5. Viikkokokous, aiheena antenniTV:n tulevaisuusnäkymät (Hannu Rajala)
27.5. Viikkokokous, Käätyjen vaihto

Hotelli Loimaan Seurahuone
Satakunnantie 24-26, 32200 Loimaa
puh +358 2 7636 5100
www.loimaanseurahuone.fi

Viikkokokoukset pidetään parittomien viikkojen maanantaina klo 17:15 alkaen.
Joka kuukauden ensimmäinen viikkokokous aloitetaan ruokailulla , jonka voi aloittaa jo klo 17. Tällöin kokousasioiden käsittely aloitetaan klo 17.30.

Ei tapahtumia