Keitä olemme

Loimaan Rotaryklubi on aktiivinen loimaalainen rotaryklubi, joka on perustettu jo vuonna 1949. Kuulumme maailmanlaajuiseen, eettisellä pohjalla toimivaan palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatioon. Kokoonnumme klubikokoukseen joka maanantai tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Tuemme  kansainvälisen Rotaryjärjestön humanitaarisia projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja pyrimme edistämään lähiseudun hyvinvointia.

Hotelli Loimaan Seurahuone
Satakunnantie 24-26, 32200 Loimaa
puh +358 2 7636 5100
www.loimaanseurahuone.fi

Viikkokokoukset pidetään parittomien viikkojen maanantaina klo 17:15 alkaen.
Joka kuukauden ensimmäinen viikkokokous aloitetaan ruokailulla , jonka voi aloittaa jo klo 17. Tällöin kokousasioiden käsittely aloitetaan klo 17.30.

Ei tapahtumia

Hotelli Loimaan Seurahuone
Satakunnantie 24-26, 32200 Loimaa
puh +358 2 7636 5100
www.loimaanseurahuone.fi

Viikkokokoukset pidetään parittomien viikkojen maanantaina klo 17:15 alkaen.

Ei tapahtumia

Liity mukaan

Jos haluat vaikuttaa, tule mukaan toimintaamme!

Suomen Rotary sosiaalisessa mediassa