Rotary Internationalin presidentti valitsee omalle toimintavuodelleen 1.7.-30.6. sopivaksi katsomansa teeman.

RIP 1.7.2021-30.6.2022 Shekhar Mehta on valinnut teemakseen

Serve to change lives, joka on käännetty suomeksi Palvele – muutat maailmaa.

Viestissään kaikille rotareille presidentti Mehta kirjoittaa näin:

Palvele – muutat maailmaa

Palvelu Rotaryssa on minulle itselleni sydämenasia, ja siksi haluan meidän kaikkien tuovan Rotaryn hyvää työtä esiin järjestämällä Rotaryn palvelupäiviä. Kutsukaa jäseniä, naapuriklubeja, paikallisia kansalaisjärjestöjä, alumneja, ystäviä, perheenjäseniä, sukulaisia ja suurta yleisöä osallistumaan yhteisöpalvelutapahtumaan. Meillä rotareilla on palava halu tehdä hyvää – juhlistakaamme sitä Rotaryn palvelupäivillä!

Kun klubinne päättää tämän vuoden tukikohteista, pyydän teitä harkitsemaan projekteja, jotka keskittyvät tyttöjen voimaannuttamiseen ja tasa-arvon edistämiseen. Olipa kyse globaalista avustusprojektista tai paikallisesta, klubin tukemasta ohjelmasta, meillä kaikilla on mahdollisuus edistää tärkeää, maailmanlaajuista työtä, jonka tavoitteena on lisätä tyttöjen koulutusta, parantaa hygieniaa ja taistella sukupuoleen perustuvaa syrjintää ja epätasa-arvoa vastaan. Tytöt ovat tasavertaisia toimijoita kaikkialla maailmassa, ja heillä tulisi olla yhtäläiset oikeudet.

Meidän on myös jaettava muille tietoa Rotaryn tekemästä upeasta työstä. Jokainen teistä on Rotaryn brändilähettiläs. Hyödyntäkää siis sosiaalista mediaa, paikallista mediaa ja klubien verkkosivustoja ja kertokaa paikallisyhteisöille – ja koko maailmalle – rotarien aktiivisesta toiminnasta.”

Materiaalin voi ladata MyRotaryn Brand centeristä. MyRotary vaatii kirjautumisen.