Rotary Internationalin vuositeema

Rotary Internationalin maailmanpresidentti Shekhar Mehta on nimennyt presidenttivuotensa 2021-2022 teemaksi  Serve to change lives eli  Palvele – Muutat maailmaa

Mehtan mukaan meidän rotareiden tehtävänä kautta yli 100-vuotisen historiamme on  ollut ihmisten elämän parantaminen lukuisin eri tavoin. Mehta toteaa, että samalla kun muutamme toisten ihmisten elämää, muutamme paremmaksi myös itseämme ja omaa elämäämme.

Ohjenuorana oikeudenmukaisuus

Presidentti Shekhar Mehta toivoo rotareiden keskittävän alkavana rotarivuotena voimansa erityisesti tyttöjen elämän ja aseman parantamiseen maailmassa. Tytöille tulee tarjota
mahdollisuudet koulutukseen, riittäviin resursseihin ja palveluihin sekä etenemiseen työuralla aina johtajuuteen asti. Tässä työssä rotareiden arvoja ja ohjenuoria ovat monimuotoisuus,
oikeudenmukaisuus ja inhimillinen tarve liittyä osaksi erilaisia yhteisöjä. Meitä rotareita tarvitaan tässä maailmassa, ja meitä tarvitaan lisää, koska meillä on niin tärkeitä
tehtäviä. Me olemme jo onnistuneet maailmanlaajuisen yhteistyön avulla hävittämään polion lähes kokonaan. Tällä hetkellä osallistumme COVID-19-viruksen torjuntaan. Palvelemme omia
paikallisia yhteisöjämme ja elinympäristöjämme. Uusin kärkiteemamme on luonnonympäristön suojeleminen.
“Uskon tämän kaiken innostavan meitä. Rotarit rakastavat haasteita”, Mehta toteaa.

Ohessa maailmanpresidentti Mehtan videoitu linjapuhe kokonaisuudessaan.

Kauhavan Rotaryklubin vuositavoitteet

Pyrimme jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme. Pidämme huolta jäsenistöstämme ja tarjoamme heille monenlaisia tapoja osallistua. Kutsumme mukaan aktiivisia naisia ja miehiä sekä vierailijoiksi että jäseniksi. Työskentelemme myös jäsenistömme ikärakenteen monipuolistamiseksi. Pyrimme omalta osaltamme kirkastamaan Rotaryn julkisuuskuvaa tuomalla esiin Rotarylle tärkeitä teemoja ja omaa aktiivista palvelutoimintaamme. Haluamme olla kiinnostava yhteistyökumppani omalla paikkakunnallamme.

HELA Ravintola
Kauppatie 109
62200 Kauhava

Torstaisin klo 18.00
Ennen kokousta on mahdollisuus ruokailuun alk. 17.15.
Ruokailuun ennakkoilmoittautuminen.