Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika


28.01.2023
09:00 - 16:00


Piirimme 1420 koulutuskomitea järjestää suositun ”Syventävän Rotaryvalmennuksen” kolmessa osassa ensi keväänä lauantaisin.Valmennuspäivät ovat 28.1.2023 ,11.2.2023 ja 4.3.2023.Tilaisuudet alkavat klo 9:00 ja päättyvät klo. 16:00. Koulutuspaikkana on Hotelli Hanasaari.

Valmennusohjelma soveltuu sekä uusien että jo pitkään toiminnassa mukana olleiden jäsententietojen päivittämiseen.

Tavoitteena on lisääntyvän rotary-ymmärryksen kautta vahvistaa rotarien sitoutumista ja tukea klubien toimintaa.

 

Ohjelmarunko on seuraava:

Vaihtoehtoinen teksti
Vaihtoehtoinen teksti
Vaihtoehtoinen teksti

Valmennuksen voi myös suorittaa osissa siten että, jos joku yksittäinen ajankohta ei sovi niin, sen voi paikata seuraavina vuosina tai naapuripiirin järjestämässä valmennuksessa. Valmennus toteutetaan Rotary Leadership Instituten (RLI) periaatteita noudattaen.

 

Itse koulutus on ilmainen, jokainen maksaa kuitenkin oman lounaansa ja aamu- sekä iltapäiväkahvit n.50€/koulutuspäivä.

Koulutus on saanut erittäin hyvät arvioinnit ja sitä vetävät pääosin koulutuskomitean jäsenet. Tässä pari osallistujan kommenttia:

” Olen ollut useita vuosia Rotari ja nyt toimin sihteerinä. Valmennus oli selkeä ja runsas tietopaketti, joka soljui hyvin eteenpäin. Vuorovaikutusta oli sopivasti. Sangen antoisa kokonaisuus asiantuntevien valmentajien käsissä mukavassa ilmapiirissä. Hyödyllinen kurssi. Suosittelen.”

” Uudelle Rotarille ko. syventävä koulutus oli erittäin tervetullut. Koulutus antoi hyvää pohjatietoutta Rotarytoiminnan kokonaisuudesta niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Samoin uudelle Rotarille oli tärkeää nähdä runsas joukko muiden klubien jäseniä ja tutustua heihin. Tämän mahdollisti alusta alkaen avoin ja hyvä tunnelma, jota edesauttoivat hyvät luennoitsijat, innostavat ryhmätyöt, hyvät fasiliteetit. Kaiken kaikkiaan ko. 3 koulutuspäivää olivat hyvin miellyttävä ja avartava kokemus. Sain paljon tietoa ja uusia kontakteja sekä hyvin oleellisena osana sain myös tuntea tulleeni hyvin vastaanotetuksi laajempaan Rotary-yhteisöön. Suosittelen lämpimästi syventävään Rotaryvalmennukseen osallistumista.”

 

MIKSI OSALLISTUISIT?

 Kehitä johtajuuttasi

 Saa lisätietoa Rotarysta

Ideoi – ja vaihda ideoita

Kehitä ja johda klubiprojekteja

Paranna viestintää

 

TERVETULOA VALMENNUKSEEN!

Ilmoittautuessasi kerro:

mihin osioihin voit osallistua

yhteystietosi

klubisi           

mahdolliset ruokarajoitteet