Uusia jäseniä

Nurmijärvi-Klaukkalan Rotaryklubin uusia jäseniä

Uusi jäsen Maarit Liljaniemi

Tilaisuus päätettiin “perinteiseen” koronatervehdykseen.

Maarit työskentelee Client Managerina American Express Global Business Travel- nimisessä yrityksessä, mikä on maailman suurin matkatoimisto. Matkailualalla hän on ollut lähes 30 vuotta. Perheeseen kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä poikaa ja kääpiösnautseri, mikä ulkoiluttaa emäntäänsä. Harrastuksina Maaritilla ovat matkustaminen, kokkailu ja kävelylenkit Klaukkalan maisemissa.

Maaritin luokite on Matkailu.

Uusi jäsen Maarit Lind

Maarit Lind ja Hilkka Gehör koronatervehdyksessä

Maarit Lind työskentelee kehittämispäällikkönä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella Helsingissä. Hänen perheeseensä kuuluu puoliso ja kaksi teini-ikäistä lasta sekä koira. Vapaa-ajallaan Maarit harrastaa purjehtimista, matkailua sekä mäyräkoira lenkkeilyä.

Maaritin luokite on Sosiaali ja terveysala

Uusi jäsen Timo Lotila

Timo Lotila työskentelee SoftCo Finlandissa QA Managerina ja vastaa koko SoftCon laadun varmistuksesta. Hänen perheeseensä kuuluu puoliso ja kaksi teini-ikäistä lasta sekä kaksi koiraa. Vapaa ajalla Timo harrastaa partiota, laskettelua sekä kesäisin golffaa ja veneilee Saimaalla.

Timon luokite on ICT palvelut.

Klaukkalan seurakuntakeskus, takkahuone
Ylitilantie 6