Projektit

Projektit

Rotary on palvelujärjestö. Toimimme tunnuslauseemme Palvelu itsekkyyden edelle (Service above self) mukaisesti paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen humanitäärinen palvelumme toteutuu Rotarysäätiömme koordinoimana ja hyväksyttyjen kumppaneiden kanssa.

Tutustu piirin projekteihin https://rotary.fi/d1420/mita-teemme/paikalliset-projektit/paikalliset-projektit/

Rotaryvuonna 2022 – 2023 yhteiskunnallinen projektimme oli Valkjärven telkkien pesimäolosuhteiden kehittäminen, lue lisää

Syksyllä 2021 osallistuimme Vie vanhus ulos -projektiin.

 

Aiempia yhteiskunnallisia projekteja:

Rinnekoti

Yksi merkittävimmistä tukimuodoistamme sai alkunsa vuonna 1994, kun luovutimme CD-levyjä Rinnekodin asukkaille. Yksi herkimmistä rotari hetkistä on ollut se, kun kuuntelimme Rinnekodin bändin soittoesityksen ja kun kuulimme kuinka iloisia asukit olivat lahjoituksestamme.

Ruohonleikkurin luovutus

Tässä vuonna 2004 luovutamme ruohonleikkurin.

Vuosien varrella asukkaiden hoidon kehittämiseksi olemme muun muassa lahjoittaneet silmälaseja, riippukeinun, tandem pyörän ja viime vuosina tuen kohteena on ollut heidän nettipajansa, jossa osa asukkaista toimii heidän oman lehtensä toimittajina ja olemme parantaneet heidän työasemiaan, työpöytiä ja niiden valaistusta.

Kalevi Talvio pitää luovutuspuhetta

Veli Kalevi Talvio pitämässä 20 tietokoneen luovutuspuhetta 2013.

Nurmijärven Uutisten Nettipaja juttu sivulla 7.

 

Hammashuolto

Veli Juhani Brodkinin mukaantulo ja halu toimia kansainvälisessä avustustoiminnassa Rotary Lääkäripankin kautta on tuonut myös klubimme toimintaan uusia tuulia esim. Venäjällä Pietarissa ja Siperiassa toteutetut lasten hammashuoltoprojektit. Olemme hankkineet sinne hammaslääkäreiden käyttöön kaksi autoklaavia, joilla puhdistetaan hampaiden hoitamiseen käytettävää välineistöä.

Juhani opastaa hoitajia hammashoidossa

Tämä toiminta kuvaa edelleen klubimme ja jäsenistömme rohkeutta toteuttaa rotarin palvelemisen ihannetta. Veli Juhani on jo useita kertoja osallistunut hammashoitoklinikoiden toimintaan ulkomailla.  Kysehän ei ole siitä, mitä rotarius voi tuoda meille vaan mitä me voimme tehdä rotariuden nimissä muiden hyväksi.

Lue lisää Juhanin toiminnasta lääkäripankissa

Kokoontumistiedot

Paikka:
Klaukkalan seurakuntakeskus, takkahuone
Ylitilantie 6
01800 Klaukkala

Aika:
Tiistaisin klo 17.30-19.00

Tapahtumat

Share This