Saimaa on piirimme rotareiden 2019 käynnistämä 4 vuoden yhteinen ympäristöhanke puhtaamman ja paremman Saimaan hyväksi. Saimaan vesistö on Euroopan suurin makean veden allas, jonka puhtauden ja alkuperäisyyden haluamme  yhteistyökumppaniemme kanssa säilyttää tuleville sukupolville.

Saimaan vedet laskevat Suomenlahteen  ja Saimaa –hankeemme on osa Itämerihaastetta (Safe the Baltic Sea), jossa on mukana useita toimijoita mm. Helsingin ja Turun kaupungit. Piirimme on Itämerihaasteen perustajia.  Piirimme edustajia siinä ovat 2019-2021 ovat DG Kauko Salo ja PDG Osmo Siira.                            

Rotarien sinilevähavaintojen raportti          Heinäkuu 2020

Valtakunnallinen sineleväraportti                Heinäkuu 2020

Oman Saimaa  projektimme vetäjiä piirissämme 2019-2021 ovat:  IPDG Kauko Salo, DG Teijo Räsänen, PDG Osmo Siira.

Mukana olevat klubit ja yhteyshenkilöt

Iisalmen Rotaryklubi Jari Kokkonen, Iisalmi-Paloisvirran Rotaryklubi Paula Zaharov, Joensuun Eteläinen Rotaryklubi Kauko Salo, Karhulan Rotaryklubi Yrjö Helanen ja Lasse Härkönen Kuopion Rotaryklubi Markku Henttonen, Eero Markkanen ja Teijo Räsänen, Kuopio-Puijon Rotaryklubi, Jouni Sirviö, Kuusankosken Rotaryklubi Osmo Siira, Miikkelin Rotaryklubi Pekka Intke, Puijon Rotaryklubi Liisa Pantakoski, Rantasalmen Rotaryklubi Lauri Muona,

 

Translate »