Piirimme uudet sivut tarjoavat monipuolista ja ajan tasalla olevaa tietoa

WordPress-julkaisualustalla toimiva sivusto on luotettava, joustava ja erittäin monipuolinen työkalu piirimme ja klubien käyttöön. Suvusto on  helppokäyttöinen kokonaisuus, jota voi tarkastella kaikilla laitteilla – pc:llä, tabletilla ja älypuhelimella. Rotaryjärjestölle kehitettyyn yhtenäiseen visuaaliseen linjaukseen kytketään mukaan vahva paikallisuus. Sisältöä laajennetaan ja syvennetään aktiivisesti, jotta tieto on ajantasaista ja luotettavaa. Vanha sivustomme suljetaan maaliskuussa 2020.

Klubien sivustot

Myös klubien uudet sivustopohjat noudattavat samaa yhtenäistä linjaa. Niissä tulee olemaan myös vapausasteita eli klubikohtaisia eroja niin sisällön kuin visuaalisen ilmeen suhteen, mutta jokainen sivuilla vieraileva tunnistaa heti, että hän on nyt rotarysivuilla, vaikka vierailisi mistä päin maailmaa hyvänsä.

Koulutusta www-sivujen rakentamiseen

Koska klubisivustojen rakentaminen ja päivittäminen saattaa olla aluksi haasteellista, sisällöntuotajille on tarjolla opetusvideoita, joihin pääsette käsiksi julkaisualustan ohjausnäkymästä. Lisäksi piirimme järjestää kevään aikana koulutusta klubien www-sivujen sisällöstä vastaaville. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni piirimme klubi voisi ottaa käyttöön uudet kotisivut kevään aikana.

Piirien (6 kpl) tiedot ja polku niiden klubisivuille

Piiri 1380 (Pohjanmaa)
https://d1380.rotary.fi/piirisivusto

Piiri 1390 (Sisä-Suomi)
https://piiri1390.rotary.fi/piirisivusto

Piiri 1400 (Pohjois-Suomi)
https://d1400.rotary.fi/piirisivusto

Piiri 1410 (Länsi-Suomi)
http://www.rotary1410.fi

Piiri 1420 (Etelä-Suomi + Viro)
https://d1420.rotary.fi/piirisivusto

Piiri 1430 (Itä-Suomi)
http://www.rotarypiiri1430.fi

Piirit 1380 ja 1400 ovat yhdistyneet uudeksi piiriksi 1380
http://www.rotarypiiri1380.fi – verkko-osoite alkaa toimia helmikuun aikana.