Keitä olemme

Keitä olemme

Kuvassa Turku Samppalinnan Rotaryklubin presidentit v. 2022-2026. Marcus Penttinen, Eeva Nurminen, Mari Kangas, Tommi Sundqvist ja edessä Johannes Iljanka


Turku Samppalinnan Rotaryklubi
on aktiivinen rotaryklubi. Kokoonnumme kokoukseen joka maanantai tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvinvointia omalla paikkakunnallamme. Tuemme  kansainvälisen Rotaryjärjestön humanitaarisia projekteja ja osallistumme nuorisovaihtoon.

Klubimme on perustettu 4.6.1973. Kummiklubimme on Turku Kupittaan Rotaryklubi. Klubissamme on 42 jäsentä.
Olemme osa piiriä 1410.

Ulkomaille kouluvuodeksi, kesäksi vai muutaman viikon teemaleirille?

Olemme keskittyneet nuorisovaihdon tukemiseen. Järjestämme nuoria Rotaryn kansainväliseen nuorisovaihtoon. Nuorisovaihto on erinomaista ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoistyötä sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Kokoontumistiedot

Paikka:
Suomalainen Pohja
Aurakatu 24
20100 Turku

p. 02-2512000

Aika:
Maanantai 11.30-13.00

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This