Nimeni on Erika Lind, olen pian 16-vuotias nuori Klaukkalan Haikalasta. Lopettelen peruskouluani ja olen sen jälkeen hakeutumassa lukioon. Harrastan kuoroa Nurmijärven musiikkiopiston Laulujoutsenet -kuorossa.

Olen harrastanut kuoroa 6-vuotiaasta alkaen ja tanssin olen aloittanut 2-vuotiaana lastentanssilla. Tanssi on ollut ysiluokan ajan tauolla. Kun en ole harrastuksissa, vietän aikaa kavereiden kanssa, hoidan mäyräkoiraamme Sisua ja katselen elokuvia. Kesäisin harrastan purjeveneilyä, uintia ja SUP-lautailua. Olemme purjehtineet Saaristomerellä ja Ahvenanmaalla niin kauan kuin muistan.

Hain Rotaraiden kautta kuukaudeksi kesävaihtoon USA:han ja ilokseni minulle löytyi paikka USA:n Oregonissa, Port Orfordin kaupungissa. Kaupunki sijaitsee USA:n länsirannikolla, viiden ja puolen tunnin ajomatkan päässä Portlandin kaupungista. Ajattelen, että kesävaihto tuo minulle elinikäisen siskon ja perheen sekä ikimuistoisia hetkiä eri kulttuurissa elämisestä. Lähtö reissuun on 2.7. ja reissusta palatessani tuon USA:sta mukanani kesävaihto-oppilas Raynan meille vaihtoon.

Port Orford Portland USA, Google Maps

Olemme Raynan ja hänen perheensä kanssa olleet jo yhteydessä ennakkoon, jakaneet kiinnostuksen kohteita ja suunniteltu yhteistä tekemistä, sitten kun nähdään.  Rayna on kiinnostunut mm. leipomisesta. Aion opettaa hänelle karjalanpiirakoiden tekemistä ja saunomiskulttuuria. Haluan viedä hänet veneilemään Saaristomerelle ja esitellä Suomenlinnaa ja Linnanmäkeä. Omaa kylää voimme kierrellä kävellen tai fillaroiden. Haluaisin oppia myös host-perheeltäni heidän kulttuurista monipuolisesti.

Odotan vaihtoon lähtemistä kovasti, hieman jännittää, mutta se varmasti kuuluu asiaan.

Erika

Harrastan kuoroa Nurmijärven musiikkiopiston Laulujoutsenet -kuorossa

Share This