Nuorisovaihto

Luotettava ja arvostettu nuorisovaihto 

 

Nuorisovaihto on palvelutoimintamme näkyvimpiä toimintamuotoja. Piiristämme lähtee vuosittain lukuisia nuoria vaihtoon ja vastaavasti nuoria saapuu maahamme eri puolilta maapalloa. Suosituimpien kohteiden Yhdysvaltojen, Kanadan ja Australian rinnalle on noussut vahvasti Eurooppa.  Myös Latinalainen Amerikka ja Kauko-Itä kiinnostavat.

Piirissämme järjestetään myös eri teemoihin keskittyviä leirejä. Kesäleirillä ulkomailta Suomeen tulevat nuoret asuvat ensimmäiset päivät perhemajoituksessa tutustuen suomalaiseen arkeen. Tämän jälkeen he kokoontuvat teemaleirilleen. Näin nuoret tutustuvat luontevasti Rotaryn kansainväliseen henkeen. 

Lue lisää nuorisopalvelusta ja Rotaryn nuorisovaihdosta.

Rotex-toiminta yhdistää entisiä vuosivaihto-oppilaita

Rotexit auttavat monipiiriä ja piirejä lähtevien vaihto-oppilaiden opastamisessa ja saapuvien tukihenkilöinä. He voivat toimia myös tutoreina kesäleireillä, nuorisovaihdon järjestämillä matkoilla ja saapuvien oppilaiden orientaatioleireillä. Rotex toimii Suomen Rotarypalvelun nuorisovaihdon monipiiriorganisaation alaisuudessa ja rotexit noudattavat Rotaryn sääntöjä.

 

 

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja              
Rauno Logrén, Tuira (Oulu)
Mobile +358-400-700 565
E-mail: rauno.logren@mail.suomi.net

Varapuheenjohtaja
Matias Granvik, Törnävä (Seinäjoki)
Mobile +358-40-709 5588
E-mail: mattismr@gmail.com

 

Share This