Kuvernöörin kuukausikirjeet

Heinäkuu no 1    Elokuu no 2    Syyskuu no 3    Lokakuu no 4

Marraskuu no 5   Joulukuu no 6   Tammikuu no 7   Helmikuu no 8

Maaliskuu no 9 Huhtikuu no 10

Kirjeet julkaistaan suomeksi ja niiden alkuosassa on painonappi, joka vie ruotsinkieliseen versioon.

Mikäli et saanut kuukausikirjettä sähköpostissa, se johtunee siitä, että sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossa tai se on postituslistallamme väärin. Joskus vaan käy eri syistä johtuen niin, että lähetys joutuu roskapostikansioosi. Tarkista se siis ensin. Kun palautat sen sieltä “Normaaliin tai “Kaikki viestit” -kansioon (sen nimi riippuu ohjelmastasi) seuraavien postitusten vastaanoton pitäisi sujua ongelmitta.

Ongelma voi johtua myös siitä, että työsähköpostisi palvelin blokkaa tämänkaltaiset viestit tai postilaatikkosi on täynnä. Tämän vuoksi on suositeltavaa, että hankit itsellesi myös yksityissähköpostin esimerkiksi gmailin. Tässä ohje.

Jotta saisit kuukausikirjeen jatkossa, ilmoita yhteystietosi kuukausikirjeen koostajalle / lähetyksistä vastaavalle:
(jorma.tapio(at)gmail.com). Ilmoita nämä tiedot: Rotaryklubi, etunimi, sukunimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.