Kuvernöörin kuukausikirjeet

Kirjeet julkaistaan suomeksi ja niiden alkuosassa on painonappi, joka vie ruotsinkieliseen versioon.

Mikäli et saanut kuukausikirjettä sähköpostissa, se johtunee siitä, että sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossa tai se on postituslistallamme väärin. Ongelma voi johtua myös siitä, että työsähköpostisi palvelin blokkaa tämänkaltaiset viestit tai postilaatikkosi on täynnä. Tämän vuoksi on suositeltavaa, että hankit itsellesi myös yksityissähköpostin esimerkiksi gmailin. Tässä ohje.

Jotta saisit kuukausikirjeen jatkossa, ilmoita yhteystietosi kuukausikirjeen koostajalle / lähetyksistä vastaavalle:
(jorma.tapio(at)gmail.com). Ilmoita nämä tiedot: Rotaryklubi, etunimi, sukunimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.