Mitä teemme

Rotarina sinulla on mahdollisuus toimia, vaikuttaa ja tehdä hyvää. Lisäksi saat mahtavan sosiaalisen verkoston ja elinikäisiä ystäviä niin kotipaikkakunnaltasi kuin maailmanlaajuisesti. Voit myös verkottua oman harrastuksesi jakavien muiden rotareiden kanssa rotareiden moninaisissa kansainvälisissä harrastusryhmissä.

Rotaryklubit kokoontuvat joko viikoittain tai rotaryklubin harkinnan mukaisesti harvemmin. Toteutamme palveluprojekteja ja tuemme humanitaarisia projekteja koordinoivaa Rotarysäätiötä. Saamme viikkokokouksissamme kuulla mielenkiintoisia esitelmiä. Koulutamme jäseniämme eri tehtävissä toimimisen kautta ja kehitämme heidän eettistä johtajuuttaan.

Haluamme rotareina vaikuttaa ajankohtaisiin haasteisiin. Tartumme toimeen pysyvien muutosten aikaansaamiseksi – ympäri maapalloa, yhteisöissämme ja itsessämme.

Kuvia viikottaisista tapahtumistamme

31.5.2022 Kokoonnuimme Kakskerran museotorppaan ja tapasimme klubimme uuden vaihto-oppilaan Emma-Linan, joka on lähdössä elokuussa nuorisovaihtoon Argentiinaan.  Samalla kuulimme Hannalta uudesta yrityksestä @stuga, joka keskittyy mielen hyvinvointipalveluihin.

8.3.2022 Saimme toivottaa uuden jäsenemme Jarkko Åkerbergin tervetulleeksi klubimme jäseneksi.  Presidentti Airi Kapanen ja tuleva presidentti Tom Lindqvist luovuttivat Jarkolle rotarymerkin.

Lisäksi Seija Aimo kertoi ja näytti kuvia luontomatkoistaan Galapagos-saarilla ja Falklandilla

Kalliotöyhtöpingviinejä Falklandilla

22.2.2022 Klubimme oli tutustumassa Lietolaiseen pienpanimoon Orava Brewingiin Avantissa.  Santeri Saloniemi ja Jaakko Juntunen kertoivat mielenkiintoisesti panimon toiminnasta ja tuotannosta.  Pääsimme maistelemaan yrityksen tuotteita ja myös tekemään ostoksia myymälästä

Jaakko Juntunen ja Santeri Saloniemi esittelivät Orava Brewingiä

8.2.2022 Viikkokokouksessamme tutustuimme Liedon Kisällissä etsivä nuorisotoimintaan ja nuorten työllistämispalveluihin työllistämispäällikkö Heidin Elon, etsivänuorisotyöntekijän Matias Kotaniemen ja tiimivalmentaja Reea Viljasen opastuksella.

Airi ja Heidi EloHeidi, Reea ja Matias

14.12.2021 Joulujuhlamme tunnelmallisessa Nautelan kartanossa

Nautelankartanon emäntä Merja ja Airi

30.11.2021 DG Mikko Lindeman vierailulla klubikokouksessamme

DG Mikko Lindeman

Sihteerimme Sinikka ja presidenttimme Airi

Presidenttimme Airi Kapanen

Uusi jäsenemme Anne Siltala saa rotarymerkin DG Mikko Lindemanilta ja presidentti Airi Kapaselta

19.10.2021. Syyskokous Liedon Vanhalinnassa

19.10.2021 Apulaisguvernööri Ari Aalto (kesk) ja presidentti Airi Kapanen luovuttivat rotarymerkin uudelle jäsenellemme Lauri Viinikkalalle (vas.)

7.9.2021. Yrityksessä Luonkos, Naantali

24.8.2021. Vesireppujen luovutus Liedon kouluille Halisissa

1.6.2021 Virkailijoiden vaihtokokous Tyynelän tilalla

Tyynelässä

Tyynelän hepat

Kokoonnuimme aterialle Tyynelän kauniissa pihassa.

Liedon Vanhalinna
Vanha Härkätie 111