DG Eija Hatakka-Peltonen

+358-50-512 5557
eija.hatakka-peltonen@pp6.inet.fi

Kuvernööri

Minulle Rotary on iloinen asia. On hienoa tutustua muihin rotareihin niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Tutustuminen on mahdollista myös kansainvälisessä ystävyysvaihdossa, johon ilokseni sain osallistua kesällä 2018. Olen ahkera osallistuja Suomessa ja kansainvälisesti. Aina on tervetullut klubeihin suuren rotariperheen jäsenenä. Lähellä sydäntäni ovat vuotuiset kongressit, joihin olen osallistunut säännöllisesti vuoden 2007 Salt Lake Citystä lähtien. On ollut ilo nauttia huippuesiintyjistä, osallistua Host Hospitalityyn ja kuulla ajankohtaisia asioita. Vaihto-oppilastoiminta on aivan upeaa. Odotan kuvernöörivuodeltani iloisia kohtaamisia, uusia tuttavuuksia ja hyvää yhteistyötä niin piirin hallinnossa kuin klubien keskenkin. Odotan, että klubilaiset oivaltavat rotarin olevan klubin ja piirin lisäksi maailmanlaajuinen järjestö. Toivon tehtävien kiertävän klubeissa ja jäsenien olevan halukkaita palvelutehtäviin. Haluan kuulla klubien kuulumisia niin paikallisten kuin maailmanlaajuisten projektien tekemisestä. Lupaan, että vuoteni aikana puhutaan ajankohtaisista asioista ja visioidaan tulevaisuutta. Lupaan huomioida ja keskustella jokaisen klubin kanssa sille klubille tärkeistä asioista. Toivon että klubit käyttävät enemmän My Rotarya ja ottavat käyttöön uudet kotisivut.

I hope that during my year clubs are more active, visible and international.

DG Eija