Kuvernööri

Mobile +358-40-5365 166
E-mail: rotary.eila (at) gmail.com

Luokitus: Aikakauslehdet
Rotarytehtäviä: Presidentti, apulaiskuvernööri (AG), piirin jäsenyyskomitean puheenjohtaja (DMC), RLI-kouluttaja
Työ: Johtaja – Viestintä, markkinointi ja julkaisut, Autoliitto ry; päätoimittaja, Moottori

Ajatus, jota haluan levittää

Rakkaus Rotaryyn syntyy minulle yhdessä tekemisestä. Yhdessä saamme aikaan paljon hyvää maailmassa ja lähialueilla. Yhdessä tuemme toisiamme, kehitymme ja iloitsemme – tavoittelemme parempaa tulevaisuutta.

Kuvernöörinä odotan pääseväni rohkaisemaan, kannustamaan ja innostamaan niin klubeja kuin yksittäisiäkin rotareita heidän aktiviteeteissaan. Haluan tehdä kaikkeni, jotta Rotary ja rotarit saadaan loistamaan.

Haluan myös auttaa paikalleen pysähtyneitä klubeja löytämään uuden tarkoituksen ja uusiutumaan tulevaisuuden elinvoimaisiksi klubeiksi. Erilaiset palveluprojektit, isommat tai pienemmät, ovat kaiken keskiössä. Aktiivinen klubi herättää mielenkiintoa ja saa mukaansa saman henkisiä uusia tekijöitä. Tehtävää meille riittää niin lähellä kuin kauempana, joten valitaan ne mahdollisuudet, mitkä ovat oman klubin intohimoa lähimpänä.

Myös uuden klubin perustaminen on mahdollisuus, jota kannattaa harkita. Autan mielelläni myös näissä pohdinnoissa.

Tehtävää riittää, tartutaan toimeen – yhdessä!