Kuvernööri

DG Esa Mäkinen

DG Esa Mäkinen

Tampere-Hervanta, Tampere
Mobile +358-40-519 1059
E-mail: esa.makinen (at) kotiposti.net

Luokitus:Puolustusvoimat – Försvarsmakten – Defence Forces
Rotarytehtäviä:Klubin sihteeri, klubipresidentti, apulaiskuvernööri, RLI-kouluttaja
Työ: Puolustusvoimien palveluksessa lentokaluston tekniikan, tietohallinnon sekä suunnittelun ja yleishallinnon esimiestehtäviä yhteensä yli 30 vuotta.

 

 

 

Imagine – Rotary

Rotaryssä minulle ovat tärkeintä uudet hyvät ystävät ja kaikki Rotary Internationalin strategian mukaiset asiat, jotka tähtäävät Rotaryn vaikuttavuuden lisäämiseen niin paikallisesti kuin globaalisti sekä niiden soveltaminen ja kehittäminen piirimme toiminnassa, erityisesti uudistumalla sekä lisäämällä toiminnan ja jäsenistön monimuotoisuutta. Rotary tarjoaa meille erinomaisia mahdollisuuksia tehdä hyvää yhdessä.

Odotan kuvernöörinä kohtaavani idearikkaita ja Rotarystä innostuneita aktiivisia rotareita. Odotan työteliästä vuotta, josta olen saanut esimakua tulevana kuvernöörinä. Koen Rotaryn toiminnan tärkeäksi, ja haluan ponnistella kanssanne yhdessä eteenpäin. Odotan koronanotkahduksen jälkeen aktiivista toimintaa, uusia avauksia sekä yhteistyön kehittyvän piirien välillä ja piirien sisällä.

Lupaan tukea klubeja omien taitojeni ja tietojeni pohjalta sekä rohkaista kaikkia piirihallinnossa toimivia ja klubeja yhteistyössä tukemaan toisiaan. Meillä on yhteinen suunta, tehdään Rotarystä Suomessa entistä näkyvämpi ja vaikuttavampi; meillä on siihen velvollisuus ja lupa – IMAGINE ROTARY!

 

 

Share This