Mitä teemme

Teema 2021-2022Intialainen Shekhar Mehta aloittaa oman vuotensa 2021–2022 Rotary Internationalin presidenttinä heinäkuun alussa.  Hän on nimennyt vuositeemakseen Serve to Change Lives: Palvele – muutat maailmaa. Lue lisää tästä linkistä.

Rotareilla on paikallisia palveluprojekteja ja yhdessä toisten klubien kanssa kansainvälisiä projekteja, joilla vaikutetaan tämän päivän akuutteihin haasteisin. Rotarina sinulla on mahdollisuus toimia. Lisäksi saat mahtavan sosiaalisen verkoston ja elinikäisiä ystäviä.

Rotarina kouluttaudut klubisi eri tehtävissä ja kiinnostuksesi mukaan voit pyrkiä piirin tehtäviin ja myös kansainvälisiin tehtäviin. Koulutamme myös nuoria johtajuuteen mm. kurssien avulla. Ja joka viikko Sinulla on mahdollisuus oppia uutta: viikkokokouksissa kuulet eri alojen asiantuntijoiden esitelmiä ja saat näkökulmia oman alasi ulkopuolelta.

Rotarina voit toimia vaihto-oppilaiden tukena ja saada kansainvälisiä ystäviä ja tuttavia myös nuorisovaihdon parista.

Kaikkea tekemistämme ohjaa rotareiden eettinen ohje, jonka mukaan rotarin tulee toimia paitsi rotarytoiminnassa, myös ammatissaan ja yksityiselämässään.