Mitä teemme

Mitä teemme

Kanadalainen Jennifer Jones tekee historiaa 1.7.2022 olemalla ensimmäinen nainen RI presidenttinä koko organisaation 117- vuoden olemassaolon aikana. Jones on nimennyt vuositeemakseen Imagine- Rotary. Jennifer Jonesin teeman mukainen johdatus kauteen 2022-2023: Katso linkki

Unelmamme tulee tehdä todeksi.
· Rakennamme rauhaa ja oikeudenmukaisuutta.
· Meidän pitää nähdä Rotaryn voima, mahdollisuudet ja toveruus.
· Maailma muuttuu ja meidän tulee muuttua sen mukana.
· Arvot ja perinteet ovat palvelun vaikuttavuuden perusta.
· Eri toimintamuotomme pitää olla keskenään tasapainossa.
· Nuorissa ja naisissa on voimaa.
· Yhteistyössä on voimaa.

 

Rotareilla on paikallisia palveluprojekteja ja yhdessä toisten klubien kanssa kansainvälisiä projekteja, joilla vaikutetaan tämän päivän akuutteihin haasteisin. Rotarina sinulla on mahdollisuus toimia. Lisäksi saat mahtavan sosiaalisen verkoston ja elinikäisiä ystäviä.

Rotarina kouluttaudut klubisi eri tehtävissä ja kiinnostuksesi mukaan voit pyrkiä piirin tehtäviin ja myös kansainvälisiin tehtäviin. Koulutamme myös nuoria johtajuuteen mm. kurssien avulla. Ja joka viikko Sinulla on mahdollisuus oppia uutta: viikkokokouksissa kuulet eri alojen asiantuntijoiden esitelmiä ja saat näkökulmia oman alasi ulkopuolelta.

Rotarina voit toimia vaihto-oppilaiden tukena ja saada kansainvälisiä ystäviä ja tuttavia myös nuorisovaihdon parista.

Kaikkea tekemistämme ohjaa rotareiden eettinen ohje, jonka mukaan rotarin tulee toimia paitsi rotarytoiminnassa, myös ammatissaan ja yksityiselämässään.

 

Share This