Ohjeet

Ennen kokousta Arto meilaa linkin, jonka ohjeiden mukaan liitytte kokoukseemme. Teidän ei tarvitse asentaa tai ladata koneillenne omaa Teams-sovellusta tai muutakaan. Useimmilla on koneellaan Windows 10, jolla homma pelaa erinomaisesti, samoin vanhemmilla(kin) Maceilla (mutta Windows7 on liian vanha, jos mahdollista olisi hyvä päivittää tuoreempaan).

Katso kevätkauden ohjelma TÄSTÄ

Koronavirus -ohjeet klubille

Valtioneuvoston antaman ohjeistuksen perusteella piirikuvernööreillä on mahdollisuus ohjeistaa piirinsä klubeja keskeyttämään toimintansa määräajaksi tai kunnes alkava koronaviruspandemia on julistettu päättyneeksi. Piirikuvernööreillä on tässä poikkeustilanteessa valtuutus siirtää myös piirin kevätkauden tilaisuuksia, kunnes pandemiatilanne on selkeytynyt. Päätökset ehditään tekemään myöhemmin. Kukin piirikuvernööri harkitsee tarvittavat toimet piirinsä tilanteen mukaan.
Klubien järjestämien tilaisuuksien osalta on syytä noudattaa Valtioneuvoston kulloistakin ohjeistusta ja tervettä järkeä. Oheista linkistä Suomen Rotaryn verkkosivuilta löytyy Nuorisovaihdon tiedotteet koronaviruspandemian vaikutuksesta vaihto-oppilastoimintaan.
Suomi:
https://rotary.fi/blog/ajankohtaiset/tiedote-vaihto-oppilaille-ja-heidan-vanhemmilleen-coronavirusepidemian-johdosta/
Ruotsi/svenska
:
https://rotary.fi/sv/blog/aktuellt/information-for-utbyteselever-och-deras-foraldrar-med-anledning-av-utbrottet-av-coronaviruset/

Englanti (RI:n tiedote)/English:
https://rotary.fi/en/blog/news/we-continue-to-monitor-the-ongoing-global-outbreak-of-the-novel-coronavirus-covid-19-closely/

TERVEYS ENSIMMÄISENÄ HUOLENA Harry HedmanPääsihteeri

Share This