Jyrkiä muisti  Kuusankosken Rotaryklubin juhlakokouksessa  Rotary Internationalin presidentti Jennifer JonesRotarypiirimme D1430 puolesta piirikuvernööri  Maire Huopalainen ja Kymenlaakson AG Markku Myllykangas sekä Kuusankosken klubin puolesta presidentti Seppo Ekholm.  Kuusankosken klubi antoi Jyrkille  PHF huomionosoituksen,  joka oli hänen toinen. Jyrki  kutsuttiin  myös Kuusankosken klubin  kunniajäseneksi.

Rotary Internationalin presidentin 2022-2023 Jennifer Jonesin tervehdys Jyrki Takalalle (Hieman vapaa suomennos)

Rakas Jyrki,
Onnittelut 50 vuoden Rotary-palvelustasi. Jatkuva intohimosi Rotarya kohtaan inspiroi meitä kaikkia, ja toivon, että innostat jatkossakin rotarytovereitasi ajattelemaan jotain suurta. Meillä on niin paljon, mitä voimme saavuttaa yhdessä.
Rotary antaa meille mahdollisuuden ilmaista itseään ylemmän palvelun tärkeyttä isoissa ja pienissä projekteissa, joilla on potentiaalia muuttaa ihmisiä, yhteisöjä ja jopa kansakuntia ja samalla tehdä elämästämme merkityksellisempää.
Aktiiviset ja sitoutuneet jäsenet,  kuten sinä,  auttavat meitä Imagine Rotaryssa tavoilla, jotka voivat hyödyttää koko ihmiskuntaa. Kiitos jäsenyydestäsi Rotaryssa ja omistautumisestasi yhdyskuntapalveluun osana rotaryperhettä.
Lämpimin terveisin,

Jennifer Jones Rotary Internationalin puheenjohtaja 2022-23,

 

Jyrkin juhlakokous ja huomionosoitukset video

Jyrkin huomionosoitukset 09.03.23

Jyrkin muisteluvideo

50 vuotta 100 % rotari Jyrki Takala muistelee

 

Translate »