Keitä olemme

Oulu City rotaryklubi perustettiin vuonna 2006 aamuisin kokoontuvana klubina
mahdollistaen sekä työelämässä mukana olevien että muuten kiireisten jäsenten aktiivisen osallistumisen yhdessä hyvän tekemiseen.

Oulun City Rotaryklubi kokoontuu klubikokoukseen säännöllisesti joka toinen viikko– parillisten viikkojen perjantai-aamuisin Kärppäklubilla kello 7.30-8.30. Kokouksissamme kuulemme aamukahvin lomassa mielenkiintoisia esitelmiä ja ajankohtaisia asioita, sekä viihdymme yhdessä.

Klubikokousten lisäksi vierailemme kuukausittain mielenkiintoisissa kohteissa. Rotaryvuoden aikana klubillamme on lukuisia vapaa-ajan tapahtumia, joissa meillä on mahdollisuus nauttia yhdessäolosta, tutustua toisiimme paremmin ja suunnitella toimintaamme. (kts tarkemmin projektit).

Nuorisovaihto on tärkein vuosittain toistuva projektimme. Sen lisäksi toteutamme palveluprojekteina yhdessä suunnittelemiamme tapahtumia oululaisten iloksi ja virkistykseksi, myös osana varainkeruutamme. Tuemme myös humanitäärisiä projekteja koordinoivaa Rotarysäätiötä.

Varainhankintaprojekteista keräämämme varat käytämme nuorisovaihtoon ja palveluprojekteihin.
Rotary- ja klubitoimintaa rahoitamme klubilaisten jäsenmaksuilla.
Vapaa-ajan toimintamme rahoitamme omakustanteisesti.

Tule tutustumaan toimeliaaseen klubiimme!

Oulu City rotaryklubi

Toistaiseksi kokoonnumme Teams ympäristössä
Kutsulinkki tulee klubin jäsenille sähköpostiin ko. viikolla
Jos haluat osallistua aamukokoukseen toisesta klubista
lähetä viestiä Petri Keräselle petri.keranen(at)ely-keskus.fi

Sitten kun se on taas mahdollista palaamme
Kärppä-klubi, Energia-areena
Teuvo-Pakkalankatu
Raksila 90100 Oulu

Perjantai-aamuisin 7.30-8.45

Liity mukaan

Jos haluat vaikuttaa, tule mukaan toimintaamme!

Suomen Rotary sosiaalisessa mediassa