Olemme osa piiriä 1400

Rotarypiirit

Suomessa on kuusi rotarypiiriä, joihin kuuluu Suomen lisäksi Viro.
Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri.

Oman piirimme D1400 kuvernööri toimintavuotena 2019–2020 on
DG Jorma Winter
Torniosta.

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS).

Piirikokous järjestetään yleensä syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörit vierailevat oman alueensa klubeissa.

Venanzia Rizzi

Seuraava kuvernööri tulee olemaan oman klubimme perustajajäsen Venanzia Rizzi,
Hän tulee olemaan kahden yhdistettävän piirin ensimmäinen kuvernööri kaudelle 2020-2021.

Kärppäklubi
Teuvo Pakkalankatu 11,