Mitä teemme

Rotarina sinulla on mahdollisuus toimia, vaikuttaa ja tehdä hyvää. Lisäksi saat mahtavan sosiaalisen verkoston ja elinikäisiä ystäviä niin kotipaikkakunnaltasi kuin maailmanlaajuisesti. Voit myös verkottua oman harrastuksesi jakavien muiden rotareiden kanssa rotareiden moninaisissa kansainvälisissä harrastusryhmissä.

Rotaryklubimme kokoontuu joka toinen viikko. Toteutamme palveluprojekteja ja tuemme humanitaarisia projekteja koordinoivaa Rotarysäätiötä. Käytämme varainhankintaprojekteissamme kerätyt varat täysin nuorisovaihtoon sekä palveluprojekteihin, ja rahoitamme klubimme toiminnan klubilaisten jäsenmaksuilla.

Haluamme rotareina vaikuttaa ajankohtaisiin haasteisiin. Tartumme toimeen pysyvien muutosten aikaansaamiseksi – ympäri maapalloa, yhteisöissämme ja itsessämme.

Toistaiseksi kokoonnumme Teams ympäristössä
Kutsulinkki tulee klubin jäsenille sähköpostiin ko. viikolla
Jos haluat osallistua aamukokoukseen toisesta klubista
lähetä viestiä Petri Keräselle petri.keranen(at)ely-keskus.fi