Presidentin tervehdys

Hyvät Rotary-siskot ja- veljet, ja kaikki Rotary-toiminnasta kiinnostuneet:

Olen Rotary-matkaa käynyt Oulu City Rotary (OCR) -klubissa jo useamman vuoden. Olen nauttinut klubitoiminnassa uuden oppimisesta, verkostoitumisesta ja yhdessätekemisestä. Nyt 2021-2022 saan olla presidenttinä hyvän ja toimivan hallituksen kanssa.

Tämän rotary-vuoden teemana on ”palvele—muuta maailmaa” (serve to change lives). Teema on mielestäni loistava muistutus siitä että Rotary on ensisijaisesti palvelujärjestö. Me palvelemme rotarysiskojamme ja -veljiämme lähellä ja kaukana, ja me palvelemme paikallista, kansallista ja kansainvälistä yhteiskuntaa. Joka ikinen päivä, monella eri tavalla, sekä toimintaa rahoittamalla että omalla työllämme ja esimerkillämme. OCR:n palvelutoiminta sisältää nuorten vaihto-opiskelun tukemista, muistamme vanhuksia, koulutamme nuoria taloustiedosta.

Haluankin tänä vuonna innostaa kaikkia siskoja ja veljiä palvelutoiminnan monipuoliseen ja moninaiseen ymmärtämiseen, ja olen yhdessä hallituksen kanssa kehittänyt klubiohjelmaa sen mukaisesti. Täten nostan esille ns. palveluajattelua, joka näkee kaikkien toimijoiden tarkoitukseksi palvella asiakkaitaan parhaimmalla mahdollisella tavalla omaan osaamiseensa nojaten. Toivon että me OCR-klubissa yhdessä pystymme jatkossakin entistä paremmin palvelemaan kaikkia!

Erinomaista rotary-vuoden jatkoa,

Kaisa Still

OCR Presidentti 2021-2022

Kaisa Still presidentti 2021-22
Share This