Presidentin uutiset

Toimeliasta kautta 2019-2020

Oulu City rotaryklubi tunnetaan nuorekkaana ja toimeliaana klubina.

Kauden 2019-2020 presidentti

Silti meidän on kehityttävä jatkuvasti, jotta toimintamme säilyy kiinnostavana ja vetovoimaisena. Haluan, että klubin jäsenet tuntevat saavansa toiminnasta tyydytystä, iloa ja hyötyä. Klubin toimintatapojen on vastattava nykypäivää.

Klubin toiminnan teemana kaudella 2019-20 on elinkeinoelämäyhteistyön lisääminen Pohjois-Pohjanmaan ja Oulun seudun elinvoimaisuuden kehittämiseksi. Tämä näkyy erityisesti klubikokousten sisällöissä. Tätä kautta palaamme ajatuksellisesti rotarytoiminnan juurille. Lähes kaikki jäsenemme ovat työelämässä, joten toivon valitsemani teeman antavan eväitä myös arjen työelämään. Syyskaudelle esitelmöijinä on useita elinkeinoelämää tukevia tahoja. Kevätkaudelle yritetään saada esiintyjiksi myös eri alojen yrittäjiä. Elävyyttä toimintaan haetaan myös kuukausiextroina tapahtuvien vierailujen kautta.

Rotary Internationalin presidentin teemana kaudelle 2019-20 on Rotary connects the world – Rotary yhdistää maailman. Meidän kansainvälistymistä on vahvasti nuorisovaihtotyö, jonka toivon vakiintuvan vuosittaiseksi. Taloudellisesti se on iso ponnistus pienelle klubille.

Klubin varainhankinta- ja palveluprojektit ovat vakiintuneet. Ideoidaan kuitenkin uusi palveluprojekti, jonka toteuttamiseksi haetaan myös piiriapurahaa. Yhteistoimintaa muiden rotaryklubien kanssa pyritään tehostamaan ja sitoudutaan muutamiin yhteistyöprojekteihin.

Klubin vetovoima jäsenistön keskuudessa ja uusien jäsenten saamiseksi pidetään korkealla. Tavoitteena on jäsenten nettolisäys vuosittain muutamilla henkilöillä. Klubin hengen kohottamiseksi järjestämme rentoja yhteisöllisiä tapahtumia varainhankinta- ja palveluprojektien tapahtumien lisäksi.

Toivon, että klubimme jäsenet osallistuvat aktiivisesti tapahtumiin niin klubissamme kuin piiritasollakin. Rotarytoiminta pitää olla hauska harrastus, vaikka meillä on tärkeät ja vaikuttavat päämäärät ja tavoitteet.

Petri Keränen, presidentti 2019-2020

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kärppäklubi
Teuvo Pakkalankatu 11,