Tämä on ensitiedote “Kuusi kaikille 2021” projektista, lisätietoja syksyn ja talven mittaan!

Joulun alla 2020 Hyvinkään Rotaryklubissa virisi ajatus ilahduttaa vähävaraisia paikallisesti. Hyvin lyhyellä aikataululla laitettiin liikkeelle “Kuusi kaikille” -projekti. Projektin puitteissa jaettiin ennen joulua liki 300 kuusta ja reilut 200 joulukassia, kts. yhteenveto vuoden 2020 tapahtumasta.

Hyvän palautteen johdosta päätimme klubissa jatkaa perinnettä ja jakaa myös jouluna 2021 joulukuusia ja jouluisia kasseja. Kuuset on jo tilattu paikalliselta joulukuusifarmilta, jaettavaa on 200 ensimmäiselle. Kassien sisältö on viime vuottakin monipuolisempi.

Tänä vuonna jakopäivä on lauantai 18.12.2021. Jako toteutetaan ennakkovarausten perusteella. Ennakkovarauksia pääsee tekemään Hyvinkään kaupungin sivuille myöhemmin avautuvan varauslomakkeen kautta sekä yhteistyökumppaneidemme avulla. Yhteistyökumppanimme näiltä osin ovat Hyvinkään seurakunta, Hyvinkään kaupungin avustusryhmä sekä Hyvinkään toimari.

Laita jo kalenteriisi jakopäivä 18.12.2021. Muista, että saadaksesi kuusen ja kassin, niin sinun tulee tehdä ennakkovaraus. Palaamme tarkemmin aiheeseen syksyn ja talven mittaan!

Osa viimevuotisista yhteistyökumppaneistamme on jo ollut meihin yhteydessä, mutta uudetkin yhteistyökumppanit ovat erittäin tervetulleita. Ole halutessasi yhteydessä.