Kuusi Kaikille 2021

Autamme taas 200 perhettä pääsemään joulun tunnelmaan jakamalla joulukuusia ja jouluisia kasseja. Varaa omasi tai lähde mukaan yhteistyökumppaniksemme tekemään hyvää.

Keitä olemme

Hyvinkään Rotaryklubi on aktiivinen uusimaalainen rotaryklubi. Kokoonnumme joka torstai tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia alustuksia ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Tuemme  kansainvälisen Rotaryjärjestön humanitaarisia projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja edistämme lähiseudun hyvinvointia.

Vaihtoon ulkomaille

Lähetämme ja vastaanotamme vuosittain nuoria maailmalta ja maailmalle. Kiinnostaako sinua vuosi tai kesä ulkomailla?

Kiinnostaako jäsenyys?

Toimimme paikallisena klubina Hyvinkäällä, mutta olemme osa maailmanlaajuista Rotary-verkostoa. Kiinnostaako sinua osallistua toimintaan?

Ravintola Harlekiini
Kauppatori 1
05800 Hyvinkää

Katso tarkemmin tapahtumakalenterista

Lounaskokoukset tiistaisin klo 11.45-13.00
Kuukauden ensimmäinen tiistai iltakokouksena klo 18.

Katso tarkemmin tapahtumakalenterista

Liity mukaan

Jos haluat vaikuttaa, tule mukaan toimintaamme!

Suomen Rotary sosiaalisessa mediassa