Vuositeema

Rotary Internationalin vuositeema

Rotary Internationalin presidentti Shekhar Mehta on nimennyt presidenttivuotensa 2021-2022 teemaksi

Serve to change lives | Palvele – muutat maailmaa |  Din insats förändrar liv

SERVE TO CHANGE LIVES – PALVELE MUUTAT MAAILMAA

Intialainen Shekhar Mehta toimii 2021–2022 Rotary Internationalin presidenttinä. Mehta on nimennyt vuositeemakseen Serve to Change Lives eli Palvele – muutat maailmaa.

Meidän rotareiden tehtävänä kautta yli 100-vuotisen historiamme on todellakin ollut ihmisten elämän parantaminen lukuisin eri tavoin. Mehta toteaa, että samalla kun muutamme toisten ihmisten elämää, muutamme paremmaksi myös itseämme ja omaa elämäämme.
Ohjenuorana oikeudenmukaisuus

Presidentti Shekhar Mehta toivoo rotareiden keskittävän alkavana rotarivuotena voimansa erityisesti tyttöjen elämän ja aseman parantamiseen maailmassa. Tytöille tulee tarjota mahdollisuudet koulutukseen, riittäviin resursseihin ja palveluihin sekä etenemiseen työuralla aina johtajuuteen asti. Tässä työssä rotareiden arvoja ja ohjenuoria ovat monimuotoisuus, oikeudenmukaisuus ja inhimillinen tarve liittyä osaksi erilaisia yhteisöjä.

Meitä rotareita tarvitaan tässä maailmassa, ja meitä tarvitaan lisää, koska meillä on niin tärkeitä tehtäviä. Me olemme jo onnistuneet maailmanlaajuisen yhteistyön avulla hävittämään polion lähes kokonaan. Tällä hetkellä osallistumme COVID-19-viruksen torjuntaan. Palvelemme omia paikallisia yhteisöjämme ja elinympäristöjämme. Uusin kärkiteemamme on luonnonympäristön suojeleminen.

Ravintola Harlekiini
Kauppatori 1
05800 Hyvinkää

Katso tarkemmin tapahtumakalenterista

Lounaskokoukset tiistaisin klo 11.45-13.00
Kuukauden ensimmäinen tiistai iltakokouksena klo 18.

Katso tarkemmin tapahtumakalenterista