Keitä olemme

Tuiran rotaryklubi on perinteitä kunnioittava, silti moderni klubi (9918), jonka jäsenistö muodostaa monipuolisen läpileikkauksen eri ammattikunnista.

Kokoonnumme joka perjantai lounasaikaan tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä, parantamaan maailmaa ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Tuemme  kansainvälisen Rotaryjärjestön humanitaarisia projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja pyrimme edistämään lähiseudun hyvinvointia.

Harrastus, jolla on tarkoitus

Olemme keskittyneet nuorisovaihdon tukemiseen, sillä mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,3 miljardia US-dollaria.

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä noin 300 klubia, joissa noin 10 000 rotaria.