Keitä olemme

Keitä olemme

 

Sodankylän Rotaryklubi on aktiivinen lappilainen rotaryklubi. Kokoonnumme kuukauden ensimmäinen ja kolmas tiistai kokoukseen klo 18.00-19.30 Tähtelään ravintola Niestaan tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja ja edistämme lähiseudun hyvinvointia.

Klubimme on perustettu 4.5.1966. Kummiklubimme on Kemijärven Rotaryklubi ja Sodankylän Rotaryklubi on Ivalon Rotaryklubin kummi. Klubissamme on 17 jäsentä. Olemme osa piiriä 1385.

 

Harrastus, jolla on tarkoitus

Auttamalla toisia ihmisiä, paikallista yhteisöä tai avuntarvitsijaa kaukana maailmalla luot yhteyden ihmisten välille ja tunnistat inhimilliset tarpeet hyvän elämän saavuttamiseksi.

Rotarytoiminnassa voit vaikuttaa laajasti haluamallasi sektorilla. Valitse se, mikä on sinulle mieluisin toimintatapa. Halu tehdä hyvää ja tehdä maailmasta parempi paikka elää antaa tekemisillemme mielekkyyttä ja merkitystä.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu viiteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Kokoontumistiedot

Paikka:
Niesta Catering Oy
Tähteläntie 112
99600 Sodankylä

Aika:
Joka kuukauden 1. ja 3. tiistai klo 18.00-19.30

Tapahtumat

Ei tapahtumia.
Share This