Varainhankinta ja lahjoitukset

Rotaryklubimme hyvän tekemisen rahoitamme jäsenmaksuvaroilla, Rotarysäätiöltä saamalla projektirahoituksella ja tekemällä yhteistyötä muiden rotaryklubien sekä yhteisöjen kanssa.

Pasilan Rotaryklubin johdolla ja 20 muun rotaryklubin tuella meillä on meneillään monivuotinen opettajien vaihtoa koskeva Global Grant Namibia hanke, johon olemme saaneet merkittävän rahoitustuen Rotarysäätiön kautta. Lue lisää.

Otamme osaa rotareiden nuorisovaihtotyöhön yhteistyössä muiden rotaryklubien kanssa. Lue lisää.

Tuemme klubimme pitkäaikaiseksi perinteeksi muodostuneen Joulukirkko-tapahtuman kolehdin avulla Senegalin lukutaitotyötä.  Lue lisää.

Osallistumme vuosittain Itämeri puhtaaksi hankkeeseen Silakkasoudun kautta.  Lue lisää.

Teemme Pasila-yhteistyötä Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun ja nuorisovaihtoyhteistyötä Mäkelänrinteen Urheilulukion kanssa. Lue lisää projektit sivultamme.

Lahjoitamme jäsenmaksujemme kautta ja henkilökohtaisin lahjoituksin varoja humanitäärisiin projekteihin Rotarysäätiön kautta. Rotarysäätiö tukee lukuisten projektien avulla äitien ja lasten terveyden kohentamista ja sairauksien ehkäisyä ja hoitoa. Säätiö edistää koulutusta ja lukutaitoa, vahvistaa rauhantyötä sekä kasvattaa paikallistalouksia ja yhteisöjä. Rotarysäätiö edistää puhtaan veden saantia ja hygieniaosaamista siellä missä tälle on tarvetta.

Yksi lahjoituskohde Rotarysäätiölle on rotareiden aloitteesta käynnistynyt työ polion poistamiseksi maailmasta  – End Polio. Lue lisää.

Rotarit ovat tehneet työtä villin polioviruksen poistamiseksi jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Nykyään villin polioviruksen vuoksi sairastuu vuosittain enää muutamia kymmeniä lapsia, kun projektin alkuvaiheessa luvut olivat jopa 350 000 lasta vuodessa. Tänä päivänä tähän kotoperäiseen polioon sairastuneet lapset asuvat yleensä vaikeakulkuisilla seuduilla mm. Afganistanissa. Rotarit ovat antaneet lupauksensa saattaa projekti päätökseen, joten myös meidän klubimme osallistuu omalla panoksellamme tähän työhön niin kauan, kun tämä rotareiden antama lupaus on täytetty. Lue lisää.

Voit tukea Rotarysäätiötä omalla lahjoituksellasi sivun yläosan Lahjoita- linkistä tai tästä .

 

 

 

 

Kokoontumistiedot

Paikka:
Ravintola Delicatessen Ratamestari
Ratamestarinkatu 11
00520 Helsinki

Puhelin: 040 148 8305
ratamestari@delicatessen.fi
Verkkosivu ja lounaslista...

Aika:
Tiistaisin klo 11:15-12:30
Lounastaminen klo 11:15 alkaen
Klubikokous klo 11:45 alkaen
Etäkokousmahdollisuus
Zoom-yhteys avautuu klo 11:30 alkaen
Kokouslinkki ja poikkeukset
verkkosivun ao. tapahtumatiedoissa

Share This