Mitä teemme

Rotarina sinulla on mahdollisuus toimia, vaikuttaa ja tehdä hyvää. Lisäksi saat mahtavan sosiaalisen verkoston ja elinikäisiä ystäviä niin kotipaikkakunnaltasi kuin maailmanlaajuisesti. Voit myös verkottua oman harrastuksesi jakavien muiden rotareiden kanssa rotareiden moninaisissa kansainvälisissä harrastusryhmissä.

Pasilan Rotaryklubi kokoontuu yleensä viikoittain lounaskokouksen merkeissä ja järjestämme lisäksi muita tapahtumia. Verkkosivultamme saat ajankohtaiset tapahtuma- ja kokouspaikkatiedot. Kiinnostavavat ja eri asiantuntijoiden pitämät esitelmät ovat jo vuosia olleet toimintamme tunnusmerkkejä.

Toteutamme palveluprojekteja ja tuemme humanitaarisia projekteja koordinoivaa Rotarysäätiötä. Koulutamme jäseniämme eri tehtävissä toimimisen kautta ja kehitämme heidän eettistä johtajuuttaan.

Haluamme rotareina vaikuttaa ajankohtaisiin haasteisiin. Tartumme toimeen pysyvien muutosten aikaansaamiseksi – ympäri maapalloa, yhteisöissämme ja itsessämme.

Tutustu monipuoliseen toimintaamme oheisilla sivuilla.

Ravintola Delicatessen Ratamestari
Ratamestarinkatu 11