Keitä olemme

Pasilan Rotaryklubi – Fredriksberg Rotaryklubb ry on perustettu vuonna 1977. Tällä hetkellä meitä on 30 jäsentä.

Toimimme keskellä uudistuvaa Helsingin aluekeskusta. Edistämme hyvää toteuttamalla itse ja tukemalla kansainvälisen Rotaryjärjestön humanitaarisia hankkeita lähialueilla ja maailmalla. Olemme mukana vaikuttamassa Pasilan alueen kehittymiseen. Klubikokoukset, kiinostavat esitelmät ja muut tapahtumat pitävät meidät vireinä.

Olet tervetullut toimintaamme mukaan. Ota yhteyttä meihin!

Pasilan Rotaryklubi – Fredriksbergs Rotaryklubb ry grundades år 1977 och har i detta nu 30 medlemmar.  

Vi är med och påverkar i ett område i Helsingfors, Böle, som just nu genomgår en betydande förnyelse. Vi stöder och förverkligar den internationella Rotaryrörelsens humanitära projekt både ute i världen och i vår närmiljö. Klubbmötena med intressanta föredrag och olika evenemang ger oss inspiration för fortsatt verksamhet.

Välkommen med i vår klubb! Tag gärna kontakt!

Harrastus, jolla on tarkoitus

Pidämme toimintamme kulmakivinä aktiivisuutta osallistua kansainväliseen nuorisovaihtoon sekä humanitaarisiin Rotary Internationalin ja sen Rotarysäätiön hankkeisiin yhteistyössä muiden rotaryklubien ja yhteisöjen kanssa.

Olemme kiinnostuneita ja haluamme vaikuttaa Pasilan alueen kehittämiseen. Tuemme ja teemme voimavarojemme puitteissa yhteistyötä alueemme oppilaitosten kanssa.

Tavoitteemme on klubin toiminnassa edistää jäsentemme ymmärrystä  eri ammateista, laajentaa yhteiskuntatietämystämme sekä edistää jäsentemme keskinäistä toveruutta. Klubikokoustemme kiinnostavat, eri asiantuntijoiden pitämät esitelmät, ovat jo vuosia olleet toimintamme tunnusmerkkejä.

Lue lisää toiminnastamme Mitä teemme sivulta.

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

 Lue lisää tästä.

 

 

 

Share This