Mitä teemme

Mitä teemme

Teema 2021-2022 logoIntialainen Shekhar Mehta aloittaa oman vuotensa 2021–2022 Rotary Internationalin presidenttinä heinäkuun alussa ja hän on nimennyt vuositeemakseen Serve to Change Lives: Palvele – muutat maailmaa.

Lisätietoa

 

Rotarina sinulla on mahdollisuus toimia, vaikuttaa ja tehdä hyvää. Lisäksi saat mahtavan sosiaalisen verkoston ja elinikäisiä ystäviä niin kotipaikkakunnaltasi kuin maailmanlaajuisesti. Voit myös verkottua oman harrastuksesi jakavien muiden rotareiden kanssa rotareiden moninaisissa kansainvälisissä harrastusryhmissä.

Eri maiden rotaryklubit kokoontuvat joko viikoittain tai rotaryklubin harkinnan mukaisesti harvemmin.  Rotarit voivat vierailijana osallistua muiden klubien kokouksiin kaikkialla.  Toteutamme palveluprojekteja ja tuemme humanitaarisia projekteja koordinoivaa Rotarysäätiötä. Saamme viikkokokouksissamme kuulla mielenkiintoisia esitelmiä. Koulutamme jäseniämme eri tehtävissä toimimisen kautta ja kehitämme heidän eettistä johtajuuttaan.

Haluamme rotareina vaikuttaa ajankohtaisiin haasteisiin. Tartumme toimeen pysyvien muutosten aikaansaamiseksi – ympäri maapalloa, yhteisöissämme ja itsessämme.

Kokoontumistiedot

Paikka:
1. ja 3. keskiviikko Gustafin kahvio

Aika:
1. ja 3. keskiviikko klo 16.30 - 18.00

Tapahtumat

Ei tapahtumia.
Share This