Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
28.08.2024
11:30 - 13:00

Tapahtumapaikka
Hotelli Arthur


KEVAN:NUUTINEN 8.1.2024

Kevan tutkimuspäällikön tehtävään on valittu yhteiskuntatieteiden tohtori Juho Rahkonen.

Rahkonen siirtyy Kevaan E2-tutkimuslaitoksen johtajan tehtävästä. Hänellä on tutkimusten suunnittelusta ja toteutuksesta sekä hankkeiden johtamisesta ja asiakkaiden parissa työskentelystä vankka kokemus. Aiemmin urallaan Rahkonen on toiminut myös opetus- ja viestintätehtävissä.

– Juhon tuella parannamme tutkimustiedon hyödyntämistä Kevan asiakastyössä ja palveluissa. Tähän tehtävään hänen pitkä kokemuksensa tutkimushankkeiden toteutuksesta, viestinnästä sekä hänen asiakaslähtöinen työskentelyotteensa antaa erinomaiset valmiudet, sanoo Kevan tutkimusjohtaja Laura Pekkarinen.

Kevan tutkimuspäällikkö työskentelee osana tutkimustiimiä, joka toteuttaa työelämään liittyviä tutkimuksia sekä hyödyntää tutkittua tietoa työkyvyttömyysriskin vähentämiseen ja työkyvyn johtamiseen yhteistyössä Kevan asiakasorganisaatioiden kanssa.

– Uudessa tehtävässäni pääsen tuomaan koko parikymmenvuotisen työkokemukseni ja tutkimusosaamiseni yhteiskunnalliseen hyötykäyttöön. Suomen menestyksen kannalta on erittäin tärkeää, että mahdollisimman moni työntekijä jaksaa töissä ja työkyvyttömyyttä voidaan ehkäistä. Näitä asioita voidaan edistää muun muassa tutkitun tiedon avulla. Keva on merkittävä toimija yhteiskunnassamme, ja on hienoa päästä mukaan tähän joukkoon, Rahkonen kommentoi.

Rahkonen aloitti tehtävässä 12.2.2024.
Tilaisuuden kummina Heikki Malinen

Share This