Rotaryvuosi vaihtui kesä-heinäkuun taitteessa kuten aina ennenkin, Hyvinkään klubissa nyt jo 72. kerran. Rotaryvuoden vaihtuessa klubin hallinto siirtyi uusiin käsiin presidentti Jussi Autereen luovutettua ”vallan” Matti Bergströmille. Jos ei muusta, niin Rotary-presidentti tunnistetaan klubissa käädyistä, joissa on oma väkänen kullekin presidenttinä toimineelle. Klubin historia on tallennettu näin myös presidentin käätyihin.

Koronasta johtuen presidentin käätyjen vaihtoa ei voitu tehdä kesäkuussa, joten juhlava toimenpide päätettiin suorittaa vasta syyskauden ensimmäisessä kokouksessa. Hyvinkään rotarit kokoontuvat normaalisti tiistaisin lounaskokouksen merkeissä ravintola Harlekiinissa, mutta syksyn ensimmäinen kokous pidettiin Sky Kabinetissa iltatilaisuutena.

Jussi Autere luovuttaa käädyt presidentti Matti Bergströmille

Matti Berströmin saatua vitjat kaulaansa, hän kiitti Jussia poikkeusoloissakin hienosti vedetystä kaudesta. Kausi tullaan muistamaan ainakin ensimmäistä kertaa organisoidusta ”Kuusi kaikille” projektista. Projektin aikana jaettiin lähes 300 joulukuusta ja 200 ruokakassia vähävaraisille. Projekti oli menestys monessa mielessä ja siksi se päätettiin järjestää myös tänä vuonna. Järjestelyt on jo aloitettu ja niihin palataan piakkoin.

Edellinen ja nykyinen presidentti

Share This