Tammer Novan syksy on ollut monella tavalla vauhdikas. Syyskauden muutamia kohokohtia ovat olleet ennakkovenetsialaiset Tarjan kesäparatiisissa, lokakuinen vuosijuhlamme maailman poliopäivänä, Tammer Novan vaahteran istuttaminen sekä viimeviikkoinen eduskuntaretki. Syyskausi sulkeutui tunnelmallisessa Vanhassa kirkossa kauniiden joululaulujen parissa.

Monet teistä ovat olleet mukana toteuttamassa näitä hetkiä, järjestäjänä tai osallistujana, sydämellinen kiitos teille kaikille. Tammer Nova tarvitsee meitä kaikkia, jokaista hieman eri roolissa. Yhdessä me olemme enemmän.

Tapaamme jälleen loppiaisen jälkeen. En itse voi osallistua ensimmäiseen kokoukseemme 8. tammikuuta, sillä saatan samana iltana tytärtäni Helsinki-Vantaan lentokentällä opiskelija-vaihtomatkalle. Olen siksi varannut meille opastetun vierailun Sara Hildénin taidemuseossa. Seuraavan viikon perjantaina,18. tammikuuta, saamme perjantain lounaskokouksessamme kuulla Ullan kertomana hänen ja Manun Lapin vuodesta sanoin ja kuvin. Kaikenlaista muutakin kiinnostavaa on odotettavissa. Tule mukaan kevään yhteisiin hetkiin!

Nyt kuitenkin on rauhoittumisen ja joulutauon aika.

On joulusi sitten piparin tuoksua, joulukuusen koristelua, vilkasta vilinää tai kirjan ääreen hiljentymistä, toivon että saat viettää joulusi niin, että myös itsestäsi tuntuu hyvältä. Me kaikki tarvitsemme arkeemme hetkiä, jolloin saamme taukoa tavallisesta, aikaa tärkeälle. Ehkä jaksamme muistaa myös yksinäistä ystäväämme tai apua tarvitsevaa naapuria.

Juhla vanhain perinteiden saapuu talven hämärään, hyvän tahdon odotuksen nostaa mieleen lämpimään.                                                                                                                                                                                      (Tule joulu kultainen)

Toivotan Sinulle ja läheisillesi iloista ja rauhallista joulua sekä oikein hyvää uutta vuotta 2019!

Silja

Silja Minkkinen-Poikolainen, Tammer Novan presidentti 2018-2019

 

Share This