Projektit

Rotary on palvelujärjestö. Toimimme tunnuslauseemme Palvelu itsekkyyden edelle (Service above self) mukaisesti paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen humanitäärinen palvelumme toteutuu Rotarysäätiömme koordinoimana ja hyväksyttyjen kumppaneiden kanssa.

Itämeren suojelu

Osallistumme ja tuemme Haaganpuron ylläpitoa ja kehittämistä luonnonmukaiseen kuntoon. Alkuperäisen kalakannan elpyminen on ensisijainen merkki saavutuksistamme ja meritaimen kutee jo Haaganpurossa.

Osallistumme ja järjestämme talkoita Haaganpuron kunnostamiseen esim. kutupaikkojen järjestämisessä ja purouoman ennallistamisessa.

Olemme tukeneet puron Hämeenlinnantien alikulun parantamista.

Olemme tukeneet sora- ja kiviaineksen hankintaa ja toimittamista puron kunnostamiseksi.

Tuemme ja toimimme yhdessä Virtavesien Hoitoyhdistys ry:n kanssa.

Nuorisotoiminnan tukeminen

Jaamme vuosittain stipendejä Pohjois-Haagan Yhteiskoulun Itämeren suojelussa tai ympäristönsuojelussa kunnostautuneille oppilaille.

Jaamme vuosittain apurahoja nuorisotyössä toimiville yhdistyksille, kuten

• Helsinki Hacklab (yhteisöllinen työpaja)
  • Poikien Talo, Helsinki (sosiaalinen nuorisotyö)

Tuemme taiteilijoita

Tuemme taiteilijoita esiintymismahdollisuuksilla juhlatilaisuuksissamme sekä osallistumme erilaisiin konsertteihin. Useat jäsenemme toimivat aktiivisesti mm. kuoroissa.

Toistaiseksi suosimme etäkokouksia.
Normaaliaikana Ravintola White Lady (toistaiseksi maanantaisin suljettu)
Mannerheimintie 93

Etäkokoukset maanantaisin alkaen klo 12.
Normaaliaikoina maanantaisin klo 11.45-13.00 Ravintola White Ladyssä.