Olemme osa piiriä 1420

Rotarypiirit

Suomessa on kuusi rotarypiiriä, joihin kuuluu Suomen lisäksi Viro. Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri.

Oman piirimme D1380 kuvernööri toimintavuotena 2018–2019 on DG Irmeli Viherluoto-Lindström Kauniainen-Grankulla Rotaryklubista.

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS).

Piirikokous järjestetään yleensä syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörit vierailevat oman alueensa klubeissa.

Toistaiseksi suosimme etäkokouksia.
Normaaliaikana Ravintola White Lady (toistaiseksi maanantaisin suljettu)
Mannerheimintie 93

Etäkokoukset maanantaisin alkaen klo 12.
Normaaliaikoina maanantaisin klo 11.45-13.00 Ravintola White Ladyssä.