Ilo esitellä

Koululaistalkoot Kauppalanpuistossa 19.9.2013

Haaganpuron kunnostustalkoot Virtavesien hoitoyhdistyksen, Luoteis-Helsingin Rotaryklubin, Helsinginkaupungin ja Haagan peruskoulun talkootyönä. Talkoissa kunnostettiin/rakennettiin kutupaikkoja äärimmäisen uhanalaiselle meritaimenelle, joka lisääntyy luontaisesti Haagan- ja Maunulanpurossa = Suomen urbaanein taimenpuro, jossa kalastus kielletty!

Suurimman osan työstä teki Haagan peruskoulun 5C-luokka luokanvalvojanaan Tiina Typpi. Puroon siirrettiin kaikkiaan 5 tonnia kaupungin lahjoittamaa kivi- ja sora-ainesta.

Luoteis-Helsingin Rotaryklubi sponsoroi talkoita lahjoittaen työpanoksensa lisäksi Virholle vastaiseen käyttöön sankkoja ja lapioita sekä lapsille limut ja suklaapatukat.

Lisätietoja meritaimenen uhanalaisuudesta ks. esim.

Kiitos kaikille!

Mikko Saikku, FT (Ph.D.)Yleisen historian ma. professoriPohjois-Amerikan tutkimuksen dosenttiYmpäristöhistorian dosentti

Toistaiseksi suosimme etäkokouksia.
Normaaliaikana Ravintola White Lady (toistaiseksi maanantaisin suljettu)
Mannerheimintie 93

Etäkokoukset maanantaisin alkaen klo 12.
Normaaliaikoina maanantaisin klo 11.45-13.00 Ravintola White Ladyssä.