Keitä olemme

Keitä olemme

Luoteis-Helsingin Rotaryklubi on paikallinen Etelä-Haagalainen rotaryklubi. Kokoonnumme ravintola White Ladyyn joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 12:00 ja kolmantena keskiviikkona klo 17:00 tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Käymme myös vierailemassa aluemme erilaisissa kohteissa ja yrityksissä. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja edistämme lähiseudun hyvinvointia.

Klubimme on perustettu 10.3.1969. Kummiklubimme on Munkkiniemen Rotaryklubi. Klubissamme on 22 jäsentä. Olemme osa piiriä 1420.

 

Harrastus, jolla on tarkoitus

Olemme mukana rotarien nuorisovaihdossa. Järjestämme nuoria Rotaryn kansainväliseen nuorisovaihtoon vuorovuosin lähialueen klubien kanssa. Meidän mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Tuemme aktiivisesti Itämeren suojelua paikallisesti osallistumalla ja tukemalla Haaganpuron parantamista ja kalakantojen elvyttämistä.

Tuemme paikallisia kouluja ja nuorisotoimintaan keskittyviä yhdistyksiä pääosin stipendeillä.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

 

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Kokoontumistiedot

Paikka:
Kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena maanantaina:

Hotelli Haaga

Osoite: Nuijamiestentie 10,
00320 Helsinki
Puh.: 09 5807877

Teams-linkki ja Teams tiedot:
Click here to join the meeting

Meeting ID: 335 938 359 183
Passcode: s6D5jL

Download Teams | Join on the web
Learn More | Meeting options

Aika:
Kuukauden ensimmäinen maanantai klo 11:30 ruokailu, esitelmä 12:15
Kuukauden kolmas maanantai klo 11:30 ruokailu, esitelmä 12:15
Poikkeamat on esitetty ohjelmassa.

Ajankohtaista

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This