Rotary Internationalin vuositeema

Rotary Internationalin presidentti Holger Knaackin vuositeema 2020-21, Rotary avaa mahdollisuuksia, kehottaa rotareja hyödyntämään mahdollisuuksia kehittää omaa johtajuuttaan, ja auttaa toteuttamaan Rotaryn palveluideoita ja parantamaan apua tarvitsevien elämää.

Rotary avaa mahdollisuuksia

Rotary ei ole vain klubi, mihin ihmiset liittyvät, vaan kutsu loputtomiin mahdollisuuksiin. Rotary luo jäsenille kanavia, joiden kautta jäsenet voivat parantaa omaan elämäänsä ja niiden elämää, joita he auttavat palveluprojektien kautta.

Uskomme, että suuret ja pienet palvelutekomme antavat mahdollisuuksia ihmisille, jotka tarvitsevat apuamme. Rotary tarjoaa mahdollisuuksia johtajuuteen, avaa jäsenille tien toteuttaa palveluideoitaan maailmanlaajuisesti ja luoda elinikäisiä ystävyyssuhteita. Kaikki mitä teemme avaa uuden mahdollisuuden myös jollekin toiselle, jossakin muualla.

Covid-19 kriisi on pakottanut meidät kaikki sopeutumaan. Tässä on hyvääkin, ja uusi toimintasuunnitelmamme  kehottaa meitä erityisesti kehittämään sopeutumiskykyämme. Mutta sopeutuminen ei riitä. Meidän on itse muututtava, dramaattisesti, jotta voimme kohdata uuden ajan meille asettamat haasteet ja toimia sellaisena Rotarynä, jota maailma niin kovasti tarvitsee.

-lyhennetty-

Maailma tarvitsee Rotaryä nyt enemmän kuin koskaan. Meidän on varmistettava, että Rotary avaa mahdollisuuksia tuleville sukupolville.

Holger Knaack
Rotary Internationalin presidentti 2020-2021