Rotary Internationalin vuositeema

ROTARY YHDISTÄÄ MAAILMAN – ROTARY FÖRENAR VÄRLDEN – ROTARY CONNECTS THE WORLD

 Rotary yhdistää ihmisiä, perheitä ja paikkakuntia. Se mahdollistaa eri ammattien edustajien verkottumisen sekä vahvojen kestävien ystävyyssuhteiden luomisen.

Rotaryn palvelutoiminta kytkee meidät heihin, joiden arvojen mukaista on toimia paremman maailman puolesta. Rotary yhdistää meidät apua tarvitseviin ihmisiin ja mahdollistaa elinehtojen parantamisen paikallisesti ympäri maailmaa.

Rotary voi ja sen täytyy olla kokemus, joka täydentää meidän perheitämme sen sijaan että se kilpailisi perheittemme kanssa. Rotaryklubeihin toivotetaan tulijat tervetulleiksi. Siellä palvelutoiminta ja perhearvot kulkevat käsi kädessä. Me annamme nuorille ammattilaisille mahdollisuuksia innostua Rotaryn palvelutoiminnasta ja kehittää positiivista kansalaistoimintaa.

Vuonna 2019-2020 tavoitteenamme on vahvistaa tapoja, joilla Rotary yhdistää maailman. Solmimme verkostoja, joiden avulla lahjakkaat, humaanit ja epäitsekkäät ihmiset löytävät toisensa ja tekevät vaikuttavia asioita Rotaryn palvelutoiminnan avulla.

 

Mark Daniel Maloney
President, Rotary International, 2019 – 2020

Lahti-Wesijärven Rotaryklubin vuositeema 

Tutustumme talousalueemme yrityksiin ja työpaikkoihin. Oma klubimme keskittyy jäsenten aktivoimiseen hyvän tekemiseen. Tahdomme tehdä Rotaryn saavutukset näkyvämmäksi. Aktivoidumme yhä voimakkaammin nuorten ja heidän perheidensä suuntaan tukeaksemme heidän kasvuaan kohti toimintakykyistä, hyvinvoivaa aikuisuutta.

Kokoontumistiedot

Paikka:
Ravintola Kivi
Dilan Mathilda-sali II-kerros
Diakonialaitos
Sibeliuksenkatu 6 C
15110 Lahti

Aika:
Perjantaisin klo 7.00-8.00

Tapahtumat

Share This