Rotary International

Rotary International tukee ja ohjaa rotareita ja klubeja Rotaryn tavoitteiden toteuttamisessa. Rotary Internationalin ylin päättävä elin on vuosikokous, jonne jokaisella klubilla on oikeus lähettää virallinen edustaja ja jonne jokaisella rotarilla on oikeus osallistua. Rotary Internationalin keulahahmo on vuosittain vaihtuva presidentti.

Holger Knaack, 2020-21 RI president. Evanston, Illinois, USA, 21 May 2019.

Holger Knaack

President 2020-21

Rotary Club of Herzogtum Lauenburg-Mölln

Germany

Knaack is the CEO of Knaack KG, a real estate company. He was previously a partner and general manager of Knaack Enterprises, a 125-year-old family business.

He is a founding member of the Civic Foundation of the City of Ratzeburg and served as president of the Golf-Club Gut Grambek. Knaack is also the founder and chair of the Karl Adam Foundation.

A Rotary member since 1992, Knaack has served Rotary as treasurer, director, moderator, member and chair of several committees, representative for the Council on Legislation, zone coordinator, training leader, and district governor.

He is an endowment/major gifts adviser and was co-chair of the Host Organization Committee for the 2019 Rotary International Convention in Hamburg.

Knaack and his wife, Susanne, are Major Donors to The Rotary Foundation and members of the Bequest Society.

John Hewko, Rotary Club of Kyiv ,Ukraina, toimii järjestön pääsihteerinä. Rotary Internationalin pääkonttori on Evanstonissa Illinoisissa lähellä Chicagoa. Pääkonttorissa työskentelee pääsihteerin johdolla noin 530 henkilöä. Pääkonttorin lisäksi Rotary Internationalilla on seitsemän aluetoimistoa eri puolilla maapalloa. Zürichissä oleva Euroopan ja Afrikan toimisto (EAO) palvelee suomalaisia rotareita.

Rotarysäätiö

Rotarysäätiö on maailman laajimpia yksityisiä hyväntekeväisyystoimijoita, joka aina uudelleen sijoittuu kärkisijoille näiden toimijoiden läpinäkyvyys- ja luotettavuusvertailussa.

Rotarysäätiö koordinoi ja rahoittaa rotarien maailmanlaajuista palvelutoimintaa. Säätiön työ perustuu vapaaehtoisiin lahjoituksiin sekä pääoman tuottoon, jotka kanavoidaan koulutusprojekteihin ja humanitaariseen avustustyöhön.

Tärkeä kannustin on Paul Harris Fellow -tunnustuksen myöntäminen jokaista tuhannen dollarin lahjoitusta kohti. Rotaryn perustajan Paul Harrisin nimeä kantavia PHF-tunnustuksia on myönnetty maailmanlaajuisesti yli miljoona.

26.11.2020 alkaen toistaiseksi vain netissä

Perjantaisin klo 7.15 linkki aukeaa -7.30 kokous alkaa -kokous loppuu 8:00