Rotarypiirit

1Suomessa on kuusi rotarypiiriä, joihin kuuluu Suomen lisäksi Viro. Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri. Oman piirimme, Keski-Suomi, Piiri 1390:n kuvernöörinä toimintavuotena 2020-2020 on Ilkka Nikmo  Mäntän Rotaryklubista. Piirissä 1390 on 52 Rotaryklubia Päijät-Hämeen, Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueilta.

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Eila Parviainen on nimetty Piirin 1390 kuvernööriksi 2021-2022 klubistamme.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS) maaliskuussa.

Piirikokous järjestetään syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörit vierailevat oman alueensa klubeissa.

26.11.2020 alkaen toistaiseksi vain netissä

Perjantaisin klo 7.15 linkki aukeaa -7.30 kokous alkaa -kokous loppuu 8:00