Projektit

Rotary on palvelujärjestö. Toimimme tunnuslauseemme Palvelu itsekkyyden edelle (Service above self) mukaisesti paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen humanitäärinen palvelumme toteutuu Rotarysäätiömme koordinoimana ja hyväksyttyjen kumppaneiden kanssa.

SHELTERBOX JA SHELTERBOX SUOMI

Joka vuosi sadat ja tuhannet ihmiset ympäri maailmaa menettävät kaiken, kun katastrofi iskee. Ilman omaa syytään ja usein ilman mitään ennakkovaroitusta, he menettävät kotinsa, omaisuutensa ja toimeentulonsa. Shelterbox on kansainvälinen avustusjärjestö, jonka missiona on nopeasti toimittaa suojaa, lämpöä ja arvokkuutta perheille, jotka ovat jääneet katastrofissa kodittomiksi. Tavoitteena on auttaa 50.000 perhettä vuosittain. 

ShelterBox Tuki ry (ShelterBox Suomi) on Lahti-Wesijärven toimesta vuoden 2013 alkupuolella perustettu yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistys toimii ShelterBoxin virallisena alajaostona Suomessa, jolloin suomalaisilla on mm. käytännön mahdollisuus osallistua valmiustiimeihin. Klubistamme Tapio Vihersaari on yhdistyksen puheenjohtaja sekä varapuheenjohtajana toimii Niko Niemi. Kaikista Suomen Rotarypiireistä on jäseniä hallituksessa. 

Liity jäseneksi ja auta meitä auttamaan

Katso ShelterBoxtuki ry:n kotisivu

Team Rinkeby

Rotarypiiri tukee Lahden Team Rynkeby:n kautta lastensairaaloita Suomessa

END PLASTIC SOUP

Olemme jäsenenä kansainvälisessä END PLASTIC SOUP -ryhmässä. Pyrimme vähentämään muovin käyttöä toiminnassamme ja puhdistamme ympäristöämme. Kuva kevään roskakävelystä Vesijärven rannalla.

 

 

 

 

 

 

 

Kokoontumistiedot

Paikka:
Kahvila Kariranta
Satamakatu 9
15140 Lahti.
Kokoukset ovat hybridikokouksia, linkki on tapahtumissa tai kysy
nikoniemi@hotmail.com

Aika:
Perjantaisin klo 7:00 linkki aukeaa.
Kokous alkaa 7:15 kokous loppuu 8:00.

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This