Projektit

Projektit

 

 Rotary on palvelujärjestö. Toimimme tunnuslauseemme Palvelu itsekkyyden edelle (Service above self) mukaisesti paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen humanitäärinen palvelumme toteutuu Rotarysäätiömme koordinoimana ja hyväksyttyjen kumppaneiden kanssa.

 

 SHELTERBOX JA SHELTERBOX SUOMI

 

 Joka vuosi sadat ja tuhannet ihmiset ympäri maailmaa menettävät kaiken, kun katastrofi iskee. Ilman omaa syytään ja usein ilman mitään ennakkovaroitusta, he menettävät kotinsa, omaisuutensa ja toimeentulonsa. Shelterbox on kansainvälinen avustusjärjestö, jonka missiona on nopeasti toimittaa suojaa, lämpöä ja arvokkuutta perheille, jotka ovat jääneet katastrofissa kodittomiksi. Tavoitteena on auttaa 50.000 perhettä vuosittain. 

ShelterBox Tuki ry (ShelterBox Suomi) on Lahti-Wesijärven toimesta vuoden 2013 alkupuolella perustettu yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistys toimii ShelterBoxin virallisena alajaostona Suomessa, jolloin suomalaisilla on mm. käytännön mahdollisuus osallistua valmiustiimeihin. Klubistamme Tapio Vihersaari on yhdistyksen puheenjohtaja sekä varapuheenjohtajana toimii Niko Niemi. Kaikista Suomen Rotarypiireistä on jäseniä hallituksessa. 

 

 

 

 

 Liity jäseneksi ja auta meitä auttamaan

 

 Katso ShelterBoxtuki ry:n kotisivu

 

 

 

Rotary EM-golf 2021 Vierumäellä

 

Kansainväliset kilpailut järjestetään 26.-30. heinäkuuta 2021. Klubimme vastaa oheisohjelmasta ja päivien järjestelyistä.  Kuva vuoden 2018 Rotary PM-mestaruuskilpailusta Vieumäellä.

 

 

 

 

 Osallistumme lähiklubien kanssa yhteisiin tilaisuuksiin. Kuva Intercity kokouksesta 2018. Eversti Pekka Visurin ajankohtainen esitys Suomen lähialueiden rauhantilanteesta . Järjestäjänä oli Lahti-Wellamo RK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokoontumistiedot

Paikka:
26.11.2020 alkaen toistaiseksi vain netissä

Aika:
Perjantaisin klo 7.15 linkki aukeaa -7.30 kokous alkaa -kokous loppuu 8:00

Share This