Projektit

Projektit

 

 

Rotary on palvelujärjestö. Toimimme tunnuslauseemme Palvelu itsekkyyden edelle (Service above self) mukaisesti paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen humanitäärinen palvelumme toteutuu Rotarysäätiömme koordinoimana ja hyväksyttyjen kumppaneiden kanssa.

 

 

SHELTERBOX JA SHELTERBOX TUKI RY

 

Joka vuosi sadat ja tuhannet ihmiset ympäri maailmaa menettävät kaiken, kun katastrofi iskee. Ilman omaa syytään ja usein ilman mitään ennakkovaroitusta, he menettävät kotinsa, omaisuutensa ja toimeentulonsa. Shelterbox on kansainvälinen avustusjärjestö, jonka missiona on nopeasti toimittaa suojaa, lämpöä ja arvokkuutta perheille, jotka ovat jääneet katastrofissa kodittomiksi. Tavoitteena on auttaa 50.000 perhettä vuosittain.

 

ShelterBox Tuki ry on vuoden 2013 alkupuolella perustettu yleishyödyllinen yhdistys. Yhdistys toimii ShelterBoxin virallisena alajaostona Suomessa, jolloin suomalaisilla on mm. käytännön mahdollisuus osallistua valmiustiimeihin.

 

 

Liity jäseneksi ja auta meitä auttamaan

 

Katso ShelterBoxtuki ry:n kotisivu

 

Rotary EM-golf 2021 Vierumäellä

 

 

Kansainväliset kilpailut järjestetään elokuussa 2021. Klubimme vastaa oheisohjelmasta ja päivien järjestelyistä yhdessä Heinolan Rotaryklubin kanssa.  Kuva vuoden 2018 Rotary PM-mestaruuskilpailusta

 

 

Osallistumme lähiklubien kanssa yhteisiin tilaisuuksiin. Kuva Intercity kokouksesta 2018. Eversti Pekka Visurin ajankohtainen esitys Suomen lähialueiden rauhantilanteesta . Järjestäjänä oli Lahti-Wellamo RK.

 

 

 

 

Kokoontumistiedot

Paikka:
Ravintola Kivi
Dilan Mathilda-sali II-kerros
Diakonialaitos
Sibeliuksenkatu 6 C
15110 Lahti

Aika:
Perjantaisin klo 7.00-8.00

Tapahtumat

Share This