Keitä olemme

Kuusamon Rotaryklubi on perustettu 9.2.1955.  Klubissamme on 38 aktiivijäsentä, heistä 5 naisrotaria.

Kokoonnumme pääsääntöisesti lounaskokoukseen perjantaisin klo 11.30 Holiday Club Kuusamon Tropiikissa ensin ruokailemaan ja tapaamaan toisiamme ja sen jälkeen 12.15-13.00 kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Osa kuluvan kauden kokouksista järjestetään torstai-iltaisin klo 17.00 yhteistyössä Jyväskylä-Päijänne -klubin kanssa.

Kokouksiin on etäosallistumismahdollisuus.

Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, järjestämme nuorison kansainvälisiä kesäleirejä ja edistämme lähiseudun hyvinvointia osallistumalla veteraanityöhön ja avustamalla diakonityötä.

Kummiklubimme on Oulun Rotaryklubi. Olemme osa uutta piiriä 1385.

Harrastus, jolla on tarkoitus

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joihin kuuluu runsaat 10 000 rotaria.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki
Kylpyläntie 5
93600 Kuusamo

Torstaisin klo 17-18 tai perjantaisin klo 12.00-13.00

Kokoukset hybridikokouksina eli sekä Tropiikissa että etäyhteydellä.
Osallistumaan pääset kunkin tapahtuman kohdalla olevasta linkistä.