Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
04.09.2024
11:30 - 13:00

Tapahtumapaikka
Hotelli Arthur


Hypon toimitusjohtaja Ari Paunan katsaus.
www.hypo.fi – sivulta: Mikä on hypo
Hypo on Suomen ainoa asumiseen erikoistunut luottolaitos
Hypo on ainoa asumiseen keskittynyt valtakunnallinen luottolaitos Suomessa. Tarjoamme asiakkaille kaikkia asumisen rahoittamiseen tarvittavia lainapalveluja: myönnämme asuntolainoja ja asuntovakuudellisia kulutusluottoja oman kodin hankintaan, asunnon vaihtamiseen ja remontointiin. Asiakkaamme saavat meiltä kaikki palvelut ilman palkkapankin vaihtoa tai pankkiasioiden keskittämistä.

Tuottavat ja turvalliset talletustilimme tarjoavat niin henkilöasiakkaille kuin yrityksille ja muille yhteisöille joustavan vaihtoehdon jatkuvaan säästämiseen tai ylimääräisten kassavarojen sijoittamiseen. Talletustilit avataan Hypo-konserniin kuuluvaan Suomen AsuntoHypoPankki Oy:öön.

Taloyhtiöille tarjoamme monipuolista rahoitusta joustavasti ja vaivattomasti. Taloyhtiölainoissa otetaan huomioon taloyhtiöiden ja osakkaiden yksilölliset tarpeet.

Institutionaalisilla sijoittajilla on mahdollisuus sijoittaa muun muassa Hypon katettuihin joukkolainoihin eli covered bondeihin.

Asiakkaitamme palvelee noin 60 asuntorahoituksen asiantuntijaa yli satavuotiaassa Hypo Talossa Yrjönkadun ja Bulevardin kulmassa Helsingin ydinkeskustassa.

Yksilöllinen palvelu ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat toimintamme kulmakivi. Asumiseen ja asuntolainoihin erikoistuminen antaa meille syvän osaamisen niin markkinoiden toiminnasta kuin niiden ajantasaisesta tilastakin.

Hypo tuo markkinoille jatkuvasti uusia asumisen ja asumisen rahoittamisen tapoja ja malleja, jotka palvelevat entistä paremmin asiakkaitamme. Uudistumalla ja osallistumalla aktiivisesti asumisesta käytävään keskusteluun Hypo edistää suomalaisten velattoman asuntovarallisuuden kasvattamista ja kohtuuhintaista asumista.

Vahva vakavaraisuus on kaiken perusta. Riskit hallitseva kannattava kasvu vahvistaa vakavaraisuutta ja mahdollistaa palvelun jatkuvan kehittämisen. ”Parempaan Asumiseen. Turvallisesti.” on asiakaslupaus, joka ohjaa kaikkea toimintaamme. Jo noin 29 000 pääosin kasvukeskuksissa asuvaa asiakasta on tarttunut tähän lupaukseen.

Hypo on konserni. Sen ytimenä toimii Suomen Hypoteekkiyhdistys, vuonna 1860 perustettu Suomen vanhin yksityinen ja valtakunnallinen luottolaitos. Konserniin kuuluu myös talletuspankki Suomen AsuntoHypoPankki Oy. AsuntoHypoPankki Oy kuuluu Suomen talletussuojan piiriin. Finanssivalvonta valvoo Hypon koko toimintaa.

Tilaisuuden kummina Heikki Malinen

Share This