Rovaniemen Rotaryklubien puistometsä

Puistometsä

Puistometsä

Rovaniemen Rotaryklubit tekivät Rotarypuiston Arktikumin pohjoispuolelle. Puiston puita myymällä ja puistoa hoitamalla on hankittu varoja Rotarysäätiölle ja sitä kautta myös paikallisiin projekteihin.

Osta puu!
Rotarypuistosta on mahdollista ostaa puu. Puita ovat ostaneet sekä yksityiset henkilöt että yhteisöt, isovanhemmat lapsenlapsilleen, ystävykset edesmenneiden muistolle… lahjaidea vailla vertaa! Lähetä sähköpostia os. rc.rovaniemi.puistometsa@rotaryd1385.org ja kerro, haluatko lunastaa kuusen vai männyn ja kenelle haluat puun nimetä. Puun hinta on 100 euroa jonka maksamiseen saat ohjeet sähköpostitse ja puun maksettuasi toimitamme sinulle sertifikaatin, josta löydät puun sijainnin ja voit oheisen kartan avulla löytää puun myös Rotarypuistosta. Kartta: https://urly.fi/37Bi  

Puiston sijainti: https://goo.gl/maps/JyqHXTT5McMysEab9

Revontulilaavu
Rotarypuiston yhteyteen rakennettiin elokuussa 2021 Revontulilaavu, ”kaupungin paras ja hienoin”, kuten tavoite kuului. Kesäkuussa 2022 laavu paloi.

Keväällä 2023 kaadettiin uuden laavun hirret ja elokuussa 2023 rovaniemeläiset rotaryklubit talkoilivat yhdessä rovaniemeläisten kanssa samalle paikalle uuden laavun – jos mahdollista, entistäkin hienomman.

Kokoontumistiedot

Paikka:
Hotel Santa Claus
Korkalonkatu 29
96200 ROVANIEMI

Aika:
Torstaisin klo 12.00-13.00, lounas klo 11.30 alkaen
Ohjeet/linkki mahdolliseen etäosallistumiseen (vain mikäli esitelmöitsijäkin etänä) julkaistaan tapauskohtaisesti jäsensivuilla (klubin omat ohjeet), salasanan jäsensivuille saat sihteeriltä tai presidentiltä.

Tapahtumat

Share This